Οι κοινές αξίες που εμπνέουν το Στραγγάτο, την Ολυμπιακή Ομάδα Κύπρου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης


Οι κοινές αξίες που εμπνέουν το Στραγγάτο,  την Ολυμπιακή Ομάδα Κύπρου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, εμπνέεται, δημιουργεί και ανανεώνει τη σειρά Στραγγάτο, τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στην αγορά του γιαουρτιού.

Συνδέει τις αξίες της με τη διαχρονικότητα των  Ολυμπιακών Αγώνων και στηρίζει την Ολυμπιακή Ομάδα Κύπρου.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης με τη νέα 360ο καμπάνια του Στραγγάτο, αναδεικνύει την ουσία των Ολυμπιακών Αγώνων και γίνεται μέρος μιας ιστορίας, της οποίας μπορούμε πραγματικά να βιώσουμε την δύναμη της.

Όταν το περιεχόμενο και οι αξίες ενός Leading Brand παίρνουν μορφή και μπαίνουν στην μάχη στοχεύοντας μόνο στην κορυφή, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό. Η επιλογή της Κυπριακής αποστολής για το Ρίο με την υποστήριξη του Στραγγάτο, δημιούργησε μια μοναδική σχέση των καταναλωτών με το Love Brand που γρήγορα έγινε trend στα social media, καθιστώντας το Στραγγάτο ως την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. 
Το Χαραλαμπίδης Κρίστης Στραγγάτο ανανεώθηκε πλήρως συμπεριλαμβάνοντας στις γεύσεις Αυθεντικό, Light και 0% άπαχο , το 2% low fat. Οι νέες αναβαθμισμένες συσκευασίες με μοντέρνα αισθητική και ζωηρά
χρώματα, ξεχωρίζουν.
 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης με μότο «Χαραλαμπίδης Κρίστης Στραγγάτο, Το Καλύτερό μας!» και τα ανανεωμένα προϊόντα βρίσκεται πλέον σε κάθε σπίτι σε όλη την Κύπρο.
Στις διαρκείς καινοτομίες της Χαραλαμπίδης Κρίστης, προστίθεται και η νέα σειρά Στραγγάτο Fruta. Με αίσθηση δροσιάς,  σε πέντε μοναδικές μίξεις φρούτων και καρπών και γεύσεις τόσο απολαυστικές, έγινε αμέσως η νέα αγαπημένη απολαυστική συνήθεια μικρών και μεγάλων.

 

Η επιτυχημένη 360ο επικοινωνιακή καμπάνια του Στραγγάτο της Χαραλαμπίδης Κρίστης και των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο εμπνέεται από τις διαχρονικές αξίες που διέπουν την εταιρεία : όραμα, πίστη, καινοτομία και φροντίδα για όλη την οικογένεια.

Δείτε τις καλύτερες Backstage στιγμές με τους πρωταθλητές μας Κυριάκο Ιωάννου, Αντρέα Καριόλου, Μάριο Γεωργίου, Αντρεα Χριστοφόρου, Αντρέας Χάσικος, Άντρη Ελευθερίου, Ραμόνα Παπαιωάννου.

Καλή Επιτυχία στην Κυπριακή Ομάδα!

Χαραλαμπίδης Κρίστης Στραγάτο, Το καλύτερο μας

Tags χαραλαμπιδης κριστης, ολυμπιακοί αγωνες, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, αγώνες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0655 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6049 s // Total time: 2.6704 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X