Σταύρος Κυπριανού: "Μια δοκιµασία, η οποία σε φέρνει µια ανάσα από τον θάνατο, σε κάνει να εκτιµάς την ίδια τη ζωή"


Σταύρος Κυπριανού: "Μια  δοκιµασία, η οποία σε φέρνει µια ανάσα από τον θάνατο, σε κάνει να εκτιµάς την ίδια τη ζωή"

Τι δηλώνει ο γνωστός παρουσιαστής

 

Για την περιπέτεια υγείας που παρ’ ολίγον να του στοιχήσει τη ζωή, τους ανθρώπους που τον στήριξαν, τα µελλοντικά του σχέδια, αλλά και για την πρωινή του εκποµπή στο ΡΙΚ μίλησε ο Σταύρος Κυπριανού, σε µια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο του περιοδικού "ΟΚ!¨ , "Ilovetv".


Οµολογουµένως, η τηλεοπτική σεζόν που τέλειωσε, ήταν µια από τις σηµαντικότερες για σένα. Τι γεύση θα έλεγες ότι σου άφησε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελµατικό επίπεδο;
Η τηλεοπτική σεζόν που τελείωσε ήταν όντως µία από τις σηµαντικότερες για µένα. Επέστρεψα πίσω στα καθήκοντα µου µετά από ένα χρόνο απουσίας στο εξωτερικό, λόγο του προβλήµατος υγείας που αντιµετώπισα. Ήταν για µένα µια καινούργια αρχή σε παλιά γνώριµα ληµέρια, τα οποία µου είχαν λείψει πολύ. Ένα νέο ξεκίνηµα µαζί µε αγαπηµένους συναδέλφους όπως η αγαπηµένη µου Σταυριανή. Η χρόνια έκλεισε όµορφα και επιτυχηµένα από όλες τις απόψεις, γι’ αυτό και ανυποµονούµε µε τη νέα σεζόν να ριχθούµε και πάλι στα βαθιά της ενηµέρωσης .
Η "Πρώτη Ενηµέρωση" πήρε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ποιες αλλαγές θα δούµε στη θεµατολογία, αλλά και στο στήσιµό της εκποµπής;
Η πρώτη ενηµέρωση θα συνεχίσει αναµφίβολα και την νέα τηλεοπτική χρονιά µε πρώτο µέληµα την, όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη, ενηµέρωση του κοινού. Όλο και κάποιες αλλαγές σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν σύντοµα. Όλοι χρειάζεται να αναβαθµίζουµε την ποιότητα της προσφοράς µας προς το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του υγειούς ανταγωνισµού που θα πρέπει να διέπει τα ΜΜΕ.
Παρακολουθείς τα νούµερα τηλεθέασης;
Τα νούµερα τηλεθέασης είναι το µόνο εργαλείο ένδειξης για το πως συµπεριφέρεται το τηλεοπτικό κοινό. Νοµίζω όλοι οι επαγγελµατίες του χώρου βλέπουµε τα νούµερα. Τα ποσοστά όµως, που καταγράφει µια εκποµπή ή ένα κανάλι δεν βαθµολογούν και την ποιότητα του προσφερόµενου προϊόντος. Έτσι θα πρέπει να είµαστε πολύ προσεκτικοί ως το πως τα ερµηνεύουµε και πως τα αξιοποιούµε.
Βρίσκεσαι στο ΡΙΚ εδώ και πολλά χρόνια, δεν σκέφτηκες ποτέ το ενδεχόµενο να µεταβείς στον ιδιωτικό τοµέα;
Η σχέση που έχω αναπτύξει µε το ΡΙΚ και τους ανθρώπους του, εκτός από επαγγελµατική είναι και σε µεγάλο βαθµό οικογενειακή. Το ΡΙΚ είναι  χωρίς υπερβολή το δεύτερο µου σπίτι. Η στήριξή που έτυχα από τους συναδέλφους µου, κατά τη διάρκεια της δοκιµασίας µου, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύοµαι να φανταστώ το εαυτό µου σε άλλο κανάλι.
Μιας και αναφέρθηκες στην περιπέτεια της υγείας σου, ένα χρόνο µετά το τέλος της, ποια πράγµατα έχεις αναθεωρήσει στη ζωή σου;
Η δοκιµασία που πέρασα ήταν το καλύτερο µάθηµα ζωής που έχω διδαχθεί ποτέ. Μια τέτοια δοκιµασία, η οποία σε φέρνει µια ανάσα από τον θάνατο, σε κάνει να εκτιµάς την ίδια τη ζωή. Σε ωθεί να προσπαθήσεις να συγυρίσεις τη ζωή σου και να πετάξεις τον «παλιό άνθρωπο». Αναθεωρείς τα πάντα, αναζητάς την ουσία και σταµατάς να σκαλίζεις στην επιφάνεια.
Αλήθεια, ποιο ήταν το πρώτο πράγµα που έκανες, όταν ενηµερώθηκες πως επιτέλους ο εφιάλτης τέλειωσε…
Ενηµερώθηκα από το νοσοκοµείο στην Αγγλία ότι βρέθηκε συµβατός πτωµατικός δότης ήπατος. Εκείνη την ώρα σε κυριαρχούν έντονα και ανάµεικτα συναισθήµατα λύπης και χαράς. Χαράς, γιατί παίρνεις µια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και λύπης γιατί ένας άνθρωπος, ένας πατέρας, ένας αδελφός φεύγει για πάντα από τη ζωή. Πιστεύω πως δεν υπάρχει µεγαλύτερη πράξη προσφοράς και αλτρουισµού από το να γίνεται κανείς δυνητικός δότης οργάνων.
Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σε στηρίξαν σε αυτόν τον αγώνα σου;
Η οικογένεια µου και οι φίλοι µου ήταν από την αρχή µέχρι το τέλος δίπλα µου σε όλο αυτό το τρικυµιώδες ταξίδι. Θα ήθελα να αναφερθώ και σε µια δεύτερη οικογένεια που απέκτησα εκεί στο Birmingham, οι άνθρωποι της παροικίας µε έµαθαν τι θα πει ανθρωπιά και ανιδιοτελής αγάπη.
Οι δηµοσιογράφοι και τα media χειρίστηκαν το θέµα σου πολύ διακριτικά. Αυτό δείχνει πως είσαι ένα από τα αγαπητά πρόσωπα του χώρου. Πώς το ερµηνεύεις;
Είναι γεγονός ότι τα ΜΜΕ τήρησαν µια διακριτή στάση όσον αφορά στη δοκιµασία µου και ευχαριστώ θερµά τους συναδέλφους.
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, φροντίζεις να την κρατάς µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Προσωπική επιλογή λόγω λαθών του παρελθόντος;
Θεωρώ πως οι λειτουργοί των µέσων θα πρέπει να µιλούν µε τη δουλειά τους και όχι µε το κρεβάτι τους.
Αλήθεια, πως ονειρεύεσαι το µέλλον;
Η αλήθεια είναι πως δεν προλαβαίνω να ονειρευτώ το µέλλον. Έρχεται πολύ σύντοµα (γέλια).

Tags σταυρος κυπριανου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1671 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4001 s // Total time: 2.5672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X