Τώρα τα μάτια αποκτούν την δική τους Aquapower


Τώρα τα μάτια αποκτούν την δική τους Aquapower

Διώχνει το πρήξιμο

H ανδρική σειρά ενυδάτωσης Aquapower δίνει νέο νόημα στον όρο cool, προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα, νέα φροντίδα για τα μάτια και ένα νέο άνδρα-σταρ.

Η Aquapower, που έφερε επανάσταση στην ανδρική φροντίδα, αφού προσφέρει εντατική ενυδάτωση αλλά και μια δροσερή αίσθηση για το πρόσωπο, αποδεικνύει αυτό που εκατομμύρια άνδρες γνωρίζουν εδώ και καιρό: δροσίζει έως και -2ºC1 την επιδερμίδα, ενυδατώνει για 48 ώρες και "χτίζει" την αντίσταση της επιδερμίδας απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις.

Η νέα Aquapower Eye De-Puffer διώχνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη ενυδατική της σύνθεση.
Ο μεγαλύτερος φαν της σειράς; Ο David Beckham. Στον πρώτο του ρόλο για την Biotherm Homme, ο ποδοσφαιριστής-θρύλος που μεταμορφώθηκε σε superstar είναι ο ιδανικός πρεσβευτής της γενιάς #Live More. Στα 41 του, μετέτρεψε την ενυδάτωση -και πολλά άλλα- σε κάτι "ανδρικό" αποδεικνύοντας ότι η υπέροχη επιδερμίδα ταιριάζει απόλυτα σε άνδρες που αθλούνται.

Η πρώτη σύνθεση Aquapower για τα μάτια, με καφεΐνη, αναζωογονητικό Life PlanktonTM καθώς και μενθόλη για άμεση αίσθηση δροσιάς. Πολύ ώρα μπροστά στην οθόνη, έλλειψη ύπνου – αφήνουν το σημάδι τους. Η νέα Aquapower Eye De-Puffer φροντίζει τα μάτια και τα προστατεύει από το πρήξιμο με μια σύνθεση που είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Tags Biotherm Aquapower Eye De-Puffer, beauty, biotherm, aquapower, eye, ματια, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9661 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4011 s // Total time: 2.3673 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X