6+1 νέα μπαράκια με θέα τη θάλασσα


6+1 νέα μπαράκια με θέα τη θάλασσα

Casual μαγαζιά παραλιακά του νησιού για ποτό και βουτιές

Η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα είναι το απόλυτο προνόμιο για όλους εμάς που παραθερίζουμε στην Κύπρο το καλοκαίρι.

Τα παραθαλάσσια μπαράκια αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε μας εξόρμηση τόσο την μέρα για μπάνιο στη θάλασσα όσο και στις βραδινές μας εξόδους.

Το Time Out συγκέντρωσε 7 νέα παραλιακά μπαράκια σε όλη την Κύπρο και σου τα παρουσιάζει!

AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Levels Beach Bar
Από τα πιο καλοφτιαγμένα και φροντισμένα beach bar της Αγίας Νάπας που χαρήκαμε όταν το ανακαλύψαμε. Ένα 'τροπικό' παραλιακό μπαράκι που χωρίζεται σε διάφορα επίπεδα, ξύλινο δάπεδο και λευκά σκέπαστρα που θυμίζει κατάστρωμα πλοίου. Θα το βρεις στην Μακρόνησο στο ξενοδοχείο Αστερίας όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις καλό καφέ, φαγητό και κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα.
(23201016) Λεωφ. Νησί 115, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-00.00.

Kaliva on the beach
Το ολοκαίνουργιο café-bar restaurant Kaliva on the beach μετρά μόλις δύο εβδομάδες ζωής. Βρίσκεται στην περιοχή Λιμανάκι της Αγίας Νάπας στη παραλία Πανταχού. Μοντέρνος χώρος, ντιζαϊνάτος, με λευκές αναπαυτικές πολυθρόνες αλλά και ξαπλώστρες στην αμμουδιά. σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ, διάφορα σνακ ενώ το μεσημέρι και το βράδι σου φτιάχνει πίτσα, τάπας, σαλάτες και σάντουιτς. Πολύ σύντομα το μενού επεκτείνεται με πιάτα διεθνούς κουζίνας ενώ το μπαρ σου φτιάχνει περίτεχνα κοκτέιλ και άλλα δροσερά και αλκοολούχα ποτά. Πολύ σύντομα το Kaliva on the beach προγραμματίζει να επεκτείνει και το ωράριο λειτουργίας του και να παραμένει ανοικτό μέχρι το ξημέρωμα διοργανώνοντας διάφορα καλοκαιρινά πάρτι και events φιλοδοξώντας να καταστεί το νέο hot spot της Κύπρου.
(23723023) Σκλάβου 12, παραλία Πανταχού, Λιμανάκι, Αγία Νάπα. Δ-Κ09.00-21.00 (σύντομα μέχρι 01.00).

Tags beach bar, bar, διασκεδαση, θάλασσα, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4931 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4046 s // Total time: 2.8976 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X