12 αυλές για ποτό στη Λευκωσία


12 αυλές για ποτό στη Λευκωσία

Για εμάς που θα μείνουμε στην πρωτεύουσα και αναζητούμε λίγη δροσιά για το βράδυ

Η ευλογία της Λευκωσίας το καλοκαίρι είναι τα δροσερά βράδια της. Αν αναζητά ένα χώρο με αυλή για ποτό και παρέα υπάρχουν επιλογές και το σου τις προτείνω!

Πίβο

Από τα στέκια που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Προσιτός, casual χώρος, εντελώς παρεΐστικο στέκι στην παλιά Λευκωσία που δεν αγαπά απλά την μπίρα αλλά την… φτιάχνει! Ένα microbrewery το οποίο παράγει τέσσερες διαφορετικές μπίρες, από τους ιδιοκτήτες του οι οποίοι ειδικευτήκαν στην Τσεχία, εξού και το Πίβο που στα τσέχικα σημαίνει μπίρα.
Θα απολαύσεις πολύ καλή μπίρα στην αυλή του, σε ψηλά ή χαμηλά τραπέζια και θα τσιμπολογήσεις είτε από τα μπιρό-platter του είτε από τα φροντισμένα πιάτα του μενού του. Ιδανικό για την εποχή!
(22377088) Ασκληπιού 36, παλιά Λευκωσία. Τρ-Κ 19.00-01.00

Κορνίζα Μπαρόκ

Με εντυπωσίασαν οι επιβλητικές βουκαμβίλιες της μικρή του αυλής και το ίδιο θα αρέσουν και σε σένα! Ένα παλιό, διατηρητέο σπίτι στην παλιά Λευκωσία μεταμορφώθηκε σε café-bar που σερβίρει ταυτόχρονα και πολύ καλά signature cocktails. H αυλή του θα σε χαλαρώσει και θα βυθιστείς στην καρέκλα σου και θα απολαύσεις τη δροσούλα με το ποτό, την μπίρα ή το κοκτέιλ σου.
(22104077), Σούτσου 9, παλιά Λευκωσία. Δ-Σ 10.30-02.00

Δείτε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags αυλες, ποτο, Λευκωσια, διασκεδαση, μουσικη, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1401 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3720 s // Total time: 3.5121 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X