30 παραδοσιακά φεστιβάλ στα χωριά μέχρι το τέλος του 2016


30 παραδοσιακά φεστιβάλ στα χωριά μέχρι το τέλος του 2016

Από τον Αύγουστο μέχρι και τον Νοέμβριο ταξιδεύουμε απ΄ άκρη σ’ άκρη της Κύπρου

Ο τρύγος πλησιάζει και πολλά ορεινά χωριά της Κύπρου ετοιμάζονται για τις ετήσιες γιορτές του παλουζέ. Λαχταριστό έδεσμα με σταφύλι που σερβίρεται με ξηρούς καρπούς. Από τα κρασοχώρια Λεμεσού και Πάφου μέχρι την ορεινή Λευκωσία και Λάρνακα πραγματοποιούνται και φέτος πολλά παραδοσιακά φεστιβάλ με διάφορες εκδηλώσεις και εδέσματα.

Μικρές και μεγάλες γιορτές σε πλατείες χωριών της Κύπρου που μας φέρνουν σε επαφή με εδέσματα και ασχολίες μίας άλλης εποχής της χώρας μας.Σημείωσε τις ημερομηνίες, κλείσε αγροτουριστικό και οργάνωσε την παρέα για εξορμήσεις εντός!

Γιορτή Φουντουκιού
Που: Πλατανιστάσα
Πότε: 31 Ιουλίου

Η κοινότητα Πλατανιστάσας μας προσκαλεί στην καθιερωμένη γιορτή του φουντουκιού. Στο χώρο της Πλατείας θα υπάρχουν περίπτερα από τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε διάφορα τοπικά προϊόντα με βάση το φουντούκι. Από το χώρο της εκδήλωσης μπορείτε να αγοράσετε φαγητό και ποτό. Στους επισκέπτες θα προσφέρεται δωρεάν Ζιβανία και φουντούκια.

16ο Φεστιβάλ Λαϊκών & Παραδοσιακών Χορών
Που: Πισσούρι, Κοινοτικό Αμφιθέατρο
Πότε: 5 Αυγούστου

Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Νόστος» Πισσουρίου, διοργανώνει το 16ο Φεστιβάλ Λαϊκών & Παραδοσιακών Χορών, στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Πισσουρίου της επαρχίας Λεμεσού. Γεμάτο παράδοση και μνήμες, η ετήσια παράσταση «Κάθε που πάω στο χωριό», φιλοξενεί έθιμα, χορούς και τραγούδια από την Κύπρο, τις Κυκλάδες, αλλά και τη Μαύρη Θάλασσα. Στον κόσμο της παράδοσης θα μας ταξιδέψει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικοχορευτικής Παράδοσης ΧΟΡΕΙΑ.

Αναλυτικά και τα 30 φεστιβάλ στο Time Out Cyprus

Tags εκδηλωση, φεστιβάλ, διασκεδαση, go out, festival, χωρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8329 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2421 s // Total time: 3.0750 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X