Πλούσιο πρόγραμμα από το Πάφος 2017 τον Αύγουστο


Πλούσιο πρόγραμμα από το Πάφος 2017 τον Αύγουστο

Θερινό σινεμά, μεσαιωνικό συμπόσιο γεύσεων, οίνων και αναδρομή στην κυπριακή παράδοση 

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης συνεχίζει το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της με μεσαιωνικό συμπόσιο γεύσεων, οίνων, αφηγήσεων, θεατρικών παρεμβάσεων και μουσικών για τους φίλους του κρασιού και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού, το Πάφος 2017 διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το θεσμικό πρόγραμμα ‘Σινεμά στην Παραλία’ . Το θερινό Σινεμά - που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό υπόσχεται να μας καθηλώσει για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά με ταινίες που αναδεικνύουν ιστορίες ανθρώπων, τις ζωές και τους τόπους που τους καθορίζουν.

Για άλλη μια χρονιά αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με μια αναδρομή στην κυπριακή παράδοση, στο πλαίσιο του 2ου Λαογραφικού Διημέρου Κτήματος – Πάφος2017. Ένα πλούσιο διήμερο που αναδυκνύει την λαική κουλτούρα μας με τέχνες, ήχους, εικόνες και γεύσεις που συνδέουν το παρελθόν και το μέλλον, με στοιχεία της παράδοσης που έχουν διατηρηθεί ζωντανά μέχρι τη σημερινή εποχή.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, Οινοποιείο Καμαντέρενα, 20:00
Μεσαιωνικό Συμπόσιο

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 μεταμορφώνει το Οινοποιείο σε μια σκηνή και μας προσκαλεί σε ένα μεσαιωνικό συμπόσιο γεύσεων, οίνων, αφηγήσεων, θεατρικών παρεμβάσεων και μουσικών. Η ομώνυμη περιοχή, γνωστή και ως Κάμπος της Ρήγαινας, έχει συνδέσει τους αμπελώνες της με τους ευγενείς και βασιλιάδες από τους Βυζαντινούς χρόνους μέχρι τη Φραγκοκρατία.
Είσοδος Ελεύθερη / Πληροφορίες 2693 2017

Όλες οι εκδηλώσεις αναλυτικά στο Time Out Cyprus

Tags ΠΑΦΟΣ 2017, παφος, εκδηλωσεις, εκδηλωση, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0075 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0319 s // Total time: 0.0393 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X