Χριστούγεννα στα ΑΛΦΑΜΕΓΑ με εκπτώσεις έως και 50%


Χριστούγεννα στα ΑΛΦΑΜΕΓΑ με εκπτώσεις έως και 50%

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν φορέσει ξανά τα γιορτινά τους και είναι έτοιμες να υποδεχθούν την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Πολύχρωμα στολίδια, πλούσια ποικιλία από παιχνίδια, εορταστικές προσφορές και εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά συνθέτουν και φέτος το γιορτινό σκηνικό στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθιστώντας τις τη «λατρεία» των Χριστουγέννων.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι καταναλωτές θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους, με εκπτώσεις μέχρι και 50% σε όλα τα χριστουγεννιάτικά είδη. Πλούσια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, γιρλάντες, λαμπάκια και άλλα φωτιζόμενα είδη, όπως τρενάκια, σπιτάκια και καρουζέλ, αλλά και μοντέρνα διακοσμητικά, όπως κηροπήγια, κεριά, φαναράκια και στεφάνια, θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα χριστουγεννιάτικα προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής και όλα τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τραπέζι που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τα ψώνια σας, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ψυχαγωγούνται ταυτόχρονα με διάφορες δραστηριότητες όπως: face-painting, μπαλονοκατασκευές, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και άλλα.

Tags αλφα μεγα.εκπτωσεις, shoppping, χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1063 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2812 s // Total time: 3.3875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X