Gioia: Η τριλογία της χαράς


Gioia: Η τριλογία της χαράς

Mια αισιόδοξη λέξη, μια χαρούμενη έξαψη του σώματος και του πνεύματος

Σήμερα, μέσα από το αρχικό άρωμα αλλά και με δύο καινούργια αρώματα, η Gioia μας προσφέρει την απολαυστική εμπειρία της όμορφης, συναρπαστικής Φύσης. Η δύναμη του νερού που έχει αιχμαλωτιστεί στο ACQUA di Gioia ενώνεται με τη λαμπερή ευτυχία του ήλιου, το SUN di Gioia, και την απολαυστική ενέργεια του αέρα, το AIR di Gioia.

Όλα ξεκίνησαν με το ACQUA di Gioia.

Στην αρχή, ένα άρωμα, το ACQUA di Gioia, γεμάτο χάρη και λάμψη, ένα θαύμα αφιερωμένο στο να είσαι ο εαυτός σου, μας καλεί να συνδεθούμε ξανά με την αληθινή μας φύση.

Το δροσερό Eau de Parfum στο μπουκάλι με το πράσινο χρώμα της θάλασσας αποπνέει δύναμη και σθένος. Εξαιρετικά πολύπλευρο, ξεκινάει με τις νότες κορυφής που συνδυάζουν θρυμματισμένη μέντα και φρούτα κι εντείνεται γρήγορα με νότες ζουμερού αχλαδιού και τροπικών φρούτων. Έπειτα αναδύεται μια αέρινη λουλουδάτη καρδιά, βασισμένη στο νερό από πέταλα γιασεμιού, κι ακολουθεί μια κεχριμπαρένια και ξυλώδης βάση (που δίνει έντονο χαρακτήρα) που συνδυάζεται με μια συμφωνία "καστανής ζάχαρης", μια καραμελωμένη και αισθησιακή νότα.

Οι τρεις αρωματοποιοί, Anne Flipo, Dominique Ropion και Loc Dong (IFF), θέλησαν να δημιουργήσουν έναν "αυθεντικό εθισμό, έναν εθισμό που να πηγάζει εξ’ ολοκλήρου από τη φρεσκάδα" και να κάνει αυτό το άρωμα να μην αποτελεί απλώς ένα περαστικό καλοκαιρινό καπρίτσιο.

ACQUA di Gioia: ξυλώδεις νότες εσπεριδοειδών

Νότες κορυφής / λεμόνι Primofiore, βλαστός μαύρου φραγκοστάφυλου, αχλάδι και φύλλα βιολέτας
Νότες καρδιάς / παιώνια, γιασεμί Wrightia religiosa, γιασεμί Sambac
Νότες βάσης / κέδρος, Cashmeran, καστανή ζάχαρη

Ένα νέο ντουέτο σαγηνευτικών αρωμάτων.

Σήμερα, δύο νέα συναισθήματα έρχονται να προστεθούν στο πλευρό του ACQUA di Gioia, του αρχικού Eau de parfum. Δύο νέες στιγμές πληρότητας που πηγάζει από τη Φύση: το AIR di Gioia και το SUN di Gioia.

Δύο στοιχεία της Φύσης, ο αέρας και ο ήλιος, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το νερό. Οι τρεις αρχές δημιουργίας της ζωής, μαζί, σε μια τριλογία.

AIR di Gioia: τα φτερά της ελευθερίας (Dominique Ropion, IFF)
Γρήγορα καταλαβαίνει κανείς γιατί επιλέχθηκε αυτό το απαλό γαλάζιο μπουκάλι: αποπνέει μια ενέργεια "θαλασσινής αύρας", σαν τη χαρά κάποιων απρόσμενων σταγόνων νερού της θάλασσας. Το οσφρητικό θέμα είναι μια ιταλική μελωδία μανταρινιού-νέρολι, ένα "αλμυρό λουλουδάτο" ρεφρέν που αποτελείται από παιώνια, ylang-ylang και άνθος πορτοκαλιάς, πάνω σε μια βάση ενός ξυλώδους ύμνου πατσουλί-Cashmeran με ένα ίχνος βρύων.
Το ίχνος είναι κεφάτο και χαρούμενο, ελεύθερο και απολαυστικό σαν καθαρός, φρέσκος αέρας.

AIR di Gioia: ένα ξυλώδες άρωμα με νότες εσπεριδοειδών
Νότες κορυφής / μανταρίνι, νέρολι, κόκκοι ροζ πιπεριού
Νότες καρδιάς / ylang-ylang, άνθος πορτοκαλιάς, παιώνια
Νότες βάσης / καρδιά πατσουλί, μόσχος, συμφωνία βρύων

SUN di Gioia: ένα ηλιόλουστο λουλουδάτο άρωμα (Marie Salamagne, Firmenich)
Αυτό το φωτεινό κεχριμπαρένιο μπουκάλι κλείνει μέσα του ένα μοντέρνο λουλουδάτο άρωμα λουσμένο με φως του ήλιου. Οι αισθησιακές νότες θυμίζουν την επιδερμίδα που έχει ζεσταθεί από τον ήλιο και αναδύονται με μια ορμητική νότα κορυφής από περγαμόντο & φρέζια, μια γενναιόδωρη λουλουδάτη καρδιά (ηλιόλουστες και ταυτόχρονα αλατισμένες νότες) πλουμέριας-ylang-ylang-γιασεμιού Sambac και μια ζεστή, πλούσια και φινετσάτη βάση από ίριδα, βανίλια και βενζόη.
Ένα φωτεινό και αισθησιακό άρωμα με πολυτελές και άνετο αποτέλεσμα "κομψού αρωματικού ελαίου (Monoï)".

SUN di Gioia: ένα λουλουδάτο ανατολίτικο άρωμα
Νότες κορυφής / περγαμόντο, φρέζια, θαλασσινή συμφωνία
Νότες καρδιάς / γιασεμί Sambac, ylang-ylang, πλουμέρια
Νότες βάσης / γάλα καρύδας, Ambrox, ίριδα

Tags giorgio armani, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα, giorgio armani ACQUA di Gioia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0470 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3807 s // Total time: 2.4277 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X