Kate Middleton: Το άγνωστο “φλερτ” με μελαχρινό γοητευτικό ιστιοπλόο και η αμηχανία του πρίγκιπα Williams


Kate Middleton: Το άγνωστο “φλερτ” με μελαχρινό γοητευτικό ιστιοπλόο και η αμηχανία του πρίγκιπα Williams

Δείτε τις εικόνες

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του ξένου τύπου. Αυτή τη φορά όμως το όνομα της φαίνεται να το συνδέουν με μεγάλο σκάνδαλο για το παλάτι. Κάποιες φωτογραφίες, video και δημόσιες εμφανίσεις της Kate Middleton με τον αντίπαλο της στην ιστιοπλοΐα, σερ Ben Ainslie στάθηκαν ικανές να πυροδοτήσουν δημοσιεύματα για το «πονηρό» χαμόγελο της και την ευχάριστη διάθεσή της όποτε βρίσκεται στο πλευρό του.

"Γεια σου (ξανά) καπετάνιε! Η τελευταία συνάντηση της Kate με τον ήρωα της ιστιοπλοΐας σερ Ben Ainslie -Έμοιαζε πραγματικά χαρούμενη που τον είδε", αναφέρει ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας με την φωτογραφία του τετ α τετ τους να είναι φόρα παρτίδα. Μπορεί οι δυο τους να είναι αντίπαλοι όμως συμπαθιούνται υπέρ του δεόντως. "Σε κάθε τους συνάντηση είναι φανερό ότι υπάρχει χημεία", σημειώνει η Daily Mail.

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως η Kate με τον Williams πήραν από κοινού την απόφαση να τιμήσουν τον  Ben Ainslie δίνοντάς του, το μετάλλιο για τη νίκη του στο America’s Cup World Series, με την ίδια τη Δούκισσα να αναφέρεται σε εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μάλλον πρόκειται για αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους καθώς τόσο η Kate όσο και ο Ολυμπιονίκης είναι παντρεμένοι με παιδιά και δεν έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα στους γύρω τους προκειμένου να αμφιβάλλουν γι’αυτό.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει το πριγκιπικό ζεύγος με τον ολυμπιονίκη ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει το αμήχανο βλέμμα του Williams.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Kate middelton, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0346 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2130 s // Total time: 2.2476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X