Νέα αντιγηραντικά μπλουζάκια!


Νέα αντιγηραντικά μπλουζάκια!

Η Yamamay πρωτοπορεί ξανά με τη νέα σειρά ενδυμάτων Anti-Age.

Πώς θα σου φαινόταν ένα μπλουζάκι που μπορείς να το φοράς όλη μέρα και να αγκαλιάζει το σώμα σου τόσο απαλά όσο μια κρέμα προσώπου;

Λίγους μήνες μετά την εξαιρετική επιτυχία της συλλογής YamamaySlim, η Yamamay εγκαινιάζει μια νέα σειρά που χαρακτηρίζεται από αντιγηραντικές δράσεις: ξεκινώντας σήμερα, η Yamamay AntiAge με την πρωτοποριακή τεχνολογία της, μπορεί και λειτουργεί συμπληρωματικά στις παραδοσιακές θεραπείες για την καταπολέμηση του γήρατος.

Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από ενδύματα που περιέχουν μικροκάψουλες Αλόης Βέρα και Βιταμίνης Ε. Αυτά τα αναπνεόμενα μπλουζάκια είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά μαλακές νάυλον μικρο-ίνες για να προσδίδουν απόλυτη άνεση. Οι ενιαίες ίνες, από τις οποίες αποτελείται το ύφασμα, περιέχουν ενεργά συστατικά με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες που απελευθερώνονται για να ενσωματωθούν σε χιλιάδες πατενταρισμένα μικροσφαιρίδια. Το αποτέλεσμα είναι το ύφασμα ν’ αγκαλιάζει το σώμα τόσο απαλά όπως μια κρέμα σώματος και διαρκεί για πάνω από 100 πλυσίματα.

Η Yamamay AntiAge σειρά περιλαμβάνει 3 διαχρονικά κομμάτια :

    μακρυμάνικο ζιβάγκο,
    μακρυμάνικο ζιβάγκο body και
    T-shirt με μανίκι ¾.

Από την αρχαιότητα, η Αλόη Βέρα, θεωρείται ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς με αξιοζήλευτες ενυδατικές ιδιότητες. Βοηθά στην προστασία του δέρματος από την απώλεια νερού και στην απορρόφηση των σημαντικών θρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες και τα μεταλλικά άλατα. Τα στοιχεία της βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας ενισχύοντας τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνη.

Η βιταμίνη Ε είναι αντιοξειδωτικό φυσικής προέλευσης που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, κύρια αιτία για τη γήρανση του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα και το βοηθά να μένει απαλό, λείο και ελαστικό.

Η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσιολογική διαδικασία που επηρεάζεται από αρκετούς γενετικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το δέρμα μας, πολύ περισσότερο από τα άλλα όργανα του σώματος, βρίσκεται σε συνεχή αγώνα ενάντια στο χρόνο: έκθεση στην ήλιο, ατμοσφαιρική ρύπανση, ξαφνικές αλλαγές σε θερμοκρασίες και επίπεδα άγχους – όλα αυτά έχουν επιπτώσεις στο δέρμα. Διαχρονικά, επιβραδύνεται η ανανέωση των κυττάρων και μειώνεται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Επιπλέον, η υδρολιπιδική στιβάδα, η οποία είναι το φυσικό προστατευτικό του δέρματος, λεπταίνει και οδηγεί σε ξηρότητα και αφυδάτωση.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις διαδικασίες έχουν οι ελεύθερες ρίζες, δηλαδή τα ασταθή μόρια που τείνουν να δεσμευθούν με άλλα άτομα, αρχίζοντας επικίνδυνες αλυσιδωτές αντιδράσεις. Είναι αδύνατο να σταματήσουμε το βιολογικό μας ρολόι αλλά μπορούμε μείνουμε νεώτεροι... για περισσότερο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας στοχευόμενες θεραπείες και ειδικές κρέμες, που βοηθούν στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, και ως εκ τούτου στην απώλεια σφριγηλότητας, απαλότητας και ελαστικότητας του δέρματος.

Tags μπλουζακια, yamamay, αντιγηρανση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8652 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3674 s // Total time: 3.2326 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X