Πήγαμε στο δείπνο της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Νέων Κύπρου


Πήγαμε στο δείπνο της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Νέων Κύπρου

Όλα όσα έγιναν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Olympic Lagoon στην Αγία Νάπα η παρουσίαση της Εθνικής Ομάδας Νέων Γαστρονομίας και της νεοσύστατης Περιφερειακής οι οποίες θα μας αντιπροσωπεύσουν στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Γαστρονομίας που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Έρφουρτ της Γερμανίας.

Ο Πρόεδρος Αρχιμαγείρων Κύπρου κ Γιώργος Δαμιανού μας επιβεβαίωσε πως η φιλοξενία ήταν άριστη και χορηγημένη από το ξενοδοχείο, χάριν στον Διευθυντή του Ξενοδοχείο κ Χρίστο Περίκου. Φιλοσοφία άλλωστε της εταιρίας είναι να γίνεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες αφού τέτοια εγχειρήματα δεν κάνουν μόνο καλό εγχώρια στην ανάπτυξη και προώθηση του ιδίου του ξενοδοχείου αλλά βελτιώνουν τις δυνατότητες μιας ομάδας, άρα και της εικόνας της Κύπρου μας στο εξωτερικό.

 

Η Εθνική Ομάδα Νέων απαρτίζεται από 13 νεαρούς και ταλαντούχους σεφ ενώ η Περιφερειακή με άλλους 8 οι οποίοι για πρώτη φορά πάνε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό. Η Εθνική Νέων, παρουσίασε εκείνη την βραδιά, μια σειρά από μικρομπουκιές, αλμυρά, ζεστά και γλυκά, κατασκευασμένα με υλικά και αρωματικά της χώρας μας, σε μοντέρνα εκτέλεση. Η γιορτή αυτή της γαστρονομίας ήταν μια λιτή αλλά πολύ γουστόζικη διοργάνωση την οποία επιμελήθηκαν ο Αντώνης Νικολάου, Διευθυντής της Ομάδας Νέων και ο Χριστόφορος Αντωνίου, Διευθυντής της Περιφερειακής Ομάδας, κάτω από την καθοδήγηση του Παναγιώτη Χαραλάμπους, Ανώτερου Διευθυντή όλων των Ομάδων.

Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους, ο Παναγιώτης Ασπρής, ο Αντώνης Νικολάου, ο Πέτρος Γαβριήλ και ο Νίκος Παπανικολάου

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην πιο πάνω gallery...

Tags ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, κοσμικα, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5086 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2420 s // Total time: 2.7506 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X