Στο εδώλιο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Στο εδώλιο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πρόταση για να απορριφθεί το αίτημα έφεσης του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εδώ και αρκετό διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το νόμο. Η υπόθεση του προστίμου ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για εμβάσματα που μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, ύψους 5,3 εκατομμυρίων ευρώ, έχει ήδη πάει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

"Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν", είχε δηλώσει μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Χθες ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com, έγινε γνωστό πως έγινε πρόταση για απόρριψη της έφεσής του, από την εισαγγελέα Ευσεβία Κορμηκιάρη. Πλεον αναμένεται η κρίση του Συμβουλίου Εφετών το οποίο και θα αποφανθεί για το αν θα κάνει δεκτό ή όχι το αίτημα του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με το βούλευμα, "στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες".

Tags μιχαλης χατζηγιαννης, εδωλειο, ΝΟΜΟΣ, δικαστηριο, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8841 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3742 s // Total time: 3.2583 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X