"Γαλάτεια": Η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΙΓΜΑ!


"Γαλάτεια": Η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΙΓΜΑ!

Δείτε αποκλειστικά εδώ το trailer

Στο πρόγραμμα του ΣΙ ΓΜΑ έρχεται από τον Σεπτέμβριο η σειρά "Γαλάτεια" με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του σταθμού, έχει όλα τα στοιχεία ώστε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, καθώς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε πολλούς αγαπημένους και λαμπερούς πρωταγωνιστές.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες, για τη νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΙ ΓΜΑ "Γαλάτεια", δια χειρός Γιώργου Σοφοκλέους και Ελένης Καούλας, ενώ τη γενική επιμέλεια του σεναρίου έχει ο Κύρος Ρωσσίδης. Πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία διαδραματίζεται κατά τα έτη 1941 - 1950, στα δύσκολα χρόνια του πολέμου. Στη σειρά, που αναμένεται να αγγίξει τις καρδίες των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τόσο από πλευράς σεναρίου όσο και από πλευράς σκηνοθεσίας, καθοριστικό ρόλο παίζει ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια, οι δυστυχίες του πολέμου, η πάλη του καλού με το κακό, τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Το πρώτο «πάμε» των γυρισμάτων θα ακουστεί, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, όπου συντελεστές, συνεργείο και ηθοποιοί θα δώσουν το παρών τους, για να μας παρουσιάσουν από τον Σεπτέμβριο, μια σειρά που όμοια της δεν έχει δει η κυπριακή τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Καταξιωμένοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί θα κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, ανάμεσα σε αυτούς οι: Άλκηστης Παυλίδου, Ανδρέας Αργυρίδης, Βασίλης Μιχαήλ, Κώστας Δημητρίου, Χριστιάνα Λάρκου, Μάρα Κωνσταντίνου, Πάολα Χατζηλαμπρή, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Βαρβάρα Χριστοφή, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Ιάκωβος Χατζηβασίλη.

Tags γαλατεια, σειρα, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4016 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2097 s // Total time: 2.6112 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X