Baby Foot: Για πόδια λεία και απαλά όσο τα πόδια ενός μωρού


Baby Foot: Για πόδια λεία και απαλά όσο τα πόδια ενός μωρού

Aπολεπίζουν τα πόδια με φυσικό τρόπο αφήνοντας τα άκρως ενυδατωμένα

Το Baby Foot είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο θα μετατρέψει τα πόδια σας τόσο λεία και απαλά όσο τα πόδια ενός μωρού. Η μοναδική του φόρμουλα, ένα κράμα από 17 φυσικά εκχυλίσματα, απολεπίζουν τα πόδια σας με φυσικό τρόπο αφήνοντας τα άκρως ενυδατωμένα.

Αυτή η αποτελεσματική και απαλή διαδικασία αφαιρεί τα ανεπιθύμητα νεκρά δερματικά κύτταρα, τα οποία συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον το Baby Foot βελτιώνει και άλλα προβλήματα σχετικά με τα πόδια όπως την άσχημη μυρωδιά, κυκλοφορία του αίματος και πόδι του αθλητή. Πείτε ‘αντίο’ στα ξηρά, σκληρά και σκασμένα πέλματα, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που πραγματικά έχει αποτέλεσματα!! Είναι αποτελεσματικό,εύκολο στην χρήση και χωρίς προσπάθεια εφαρμογής.

Πόδια μαλακά σαν μωρού!

Το Baby Foot είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρεί τα άσχημα νεκρά κύτταρα στα πόδια σας που μαζεύονται με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να δώσει λύσεις σε αριθμό προβλημάτων που σχετίζονται με τα πέλματα των ποδιών σας. Νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται λόγω της πίεσης και τριβής κοινών δραστηριοτήτων όπως ορθοστασία, άσκηση και από τα παπούτσια. Σε πολλές περιπτώσεις η συσσώρευση των νεκρών κυττάρων σκληραίνει τα πέλματα  και προκαλεί πόνο.

Στο παρελθόν η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων γινόταν με ξυραφι  ή λίμα των ποδιών. Ωστόσο, αυτή ήταν μια προσωρινή λύση του προβλήματος, ξέροντας τώρα βάσει πρόσφατων ερευνών ότι το λιμάρισμα προκαλεί τριβή στα πέλματα το οποίο ακολούθως μετατρέπεται σε νεκρά κύτταρα.

Το Baby Foot είναι ένα χωρίς αμφιβολία ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης ποδιών που προσφέρει την ευκαιρία περιποίησης στην άνεση του σπιτιού σας. Το επιστημονικά σχεδιασμένο αυτό προϊόν αποτελείται από ένα κράμα 17 τύπους φυσικών εκχυλισμάτων τα οποία  απολεπίζουν και ενυδατώνουν ταυτόχρονα. Το κύριο συστατικό του Baby Foot είναι τα φρουτώδη οξέα τα οποία είναι πολύ απαλά συγκριτικά με άλλα οξέα. Τα φρουτώδη οξέα εισχωρούν στα στρώματα των νεκρών κυττάρων και διασπούν τα δεσμοσώματα τα οποία κρατούν τα στρώματα μαζί. Με αυτή την διαδικασία το δέρμα μένει άθικτο αλλά ξεφλουδίζει εύκολα από το καινούριο στρώμα που είναι από κάτω. Μετά από το ξεφλούδισμα τα πόδια σας ξαναγεννιούνται ακριβώς όπως τα πόδια ενός μωρού, δίνοντας σας όμορφα και υγιή πόδια.
Κράμα 17 φυσικών συστατικών!

Το Baby Foot περιλαμβάνει 17 είδη φυσικών εκχυλισμάτων με έντονη ενυδατική δραστηριότητα  και στυπτικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνει το πέλμα απαλό μετά το ξεφλούδισμα. Το Baby Foot δεν ξεφλουδίζει απλώς τα νεκρά κύτταρα από τα πόδια σας αλλά διατηρεί την υφή του δέρματος απαλή προσφέροντας ενυδάτωση.

Το Baby Foot θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €19.99.

Tags Baby Foot, beauty, foot, ποδια, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5880 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3470 s // Total time: 2.9350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X