Τα μυστικά της power woman!


Τα μυστικά της power woman!

Γιατί ενώ ξυπνάς μες το κέφι, προς το τέλος της ημέρας καταλήγεις κομμάτια; 

Το άγχος και η έλλειψη οργάνωσης είναι σίγουρα δύο παράγοντες που σου χαλάνε τη διάθεση. Πάρε λοιπόν παράδειγμα από τους πιο οργανωτικούς και παραγωγικούς ανθρώπους για να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου και να την απολαμβάνεις περισσότερο.Τι περιλαμβάνουν οι συνήθειές τους;

Πρωινό ξύπνημα, αφού όπως δείχνουν οι έρευνες οι “πρωινοί” τύποι είναι πιο παραγωγικοί, ευδιάθετοι και αποτελεσματικοί από τους υπόλοιπους.

Καλό πρωινό και γυμναστική πριν βγουν από το σπίτι. Η συγκεκριμένη συνήθεια τους βοηθά να έχουν περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και καλύτερες επιδόσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τακτοποιούν τις εκκρεμότητες το πρωί, είτε πρόκειται για τη λίστα των εμαιλ ή για τις δουλειές του σπιτιού, αφού έτσι μπορούν να απολαύσουν με μεγαλύτερη ξεγνοιασιά την υπόλοιπη ημέρα.

Αφιερώνουν λίγα λεπτά στον διαλογισμό. Ακόμα και μερικά λεπτά διαλογισμού την ημέρα τους βοηθούν να είσαι πιο συγκεντρωμένοι και να βλέπουν τα πράγματα με θετική ματιά.

Πίνουν ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα χάνει υγρά με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται σταδιακά. Το νερό βελτιώνει όχι μόνο τη λειτουργία του σώματος, αλλά και του εγκεφάλου και μας κάνει πιο παραγωγικούς.

Κρατούν καθημερινό ημερολόγιο με τις υποχρεώσεις τους και έχουν τη ζωή τους σε τάξη

Πηγή: faysbook.gr

Tags υγεια, power woman, ψυχολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2927 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3436 s // Total time: 2.6363 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X