Αυτές είναι οι 5 μοναδικές τσάντες που αξίζει να έχετε στη ζωή σας


Αυτές είναι οι 5 μοναδικές τσάντες που αξίζει να έχετε στη ζωή σας

Τσεκάρετε αν τις έχετε

Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε, αυτό είναι σίγουρα οι τσάντες καλής ποιότητας. Είναι προτιμότερο να έχουμε λίγες, καλές και ανθεκτικές, παρά να γεμίζουμε τις ντουλάπες μας με άπειρα κομμάτια που θα χαλάσουν σε λίγους μήνες. Μία καλή τσάντα θα μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες, ενώ θα δίνει την εντύπωση ότι κάθε ντύσιμό μας είναι ακριβό και προσεγμένο.

Για αυτό αξίζει να βάλετε ως στόχο σας να αποκτήσετε 5 διαφορετικές τσάντες που θα αποδειχθούν η σωτηρία σας, ξανά και ξανά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να ξοδέψετε και μια περιουσία. Υπάρχουν ευτυχώς πλέον πολλές επιλογές που είναι ποιοτικές, χωρίς να χρειαστεί να αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

Ιδού οι 5 τσάντες που θα πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας:

Μία "αυστηρά" δομημένη τσάντα

Αυτή η τσάντα είναι η "απόλυτη επένδυση". Χωράει με άνεση όλα όσα χρειάζεστε και θα σας κάνει πάντα να δείχνετε συγκροτημένες και προσεγμένες σε όλα τα επαγγελματικά σας ραντεβού. Αγοράστε την σε ένα ουδέτερο ή παστέλ χρώμα και πιστέψτε μας, δεν θα μετανιώσετε ποτέ για όσα χρήματα δώσετε για την αγορά της.

Μία χιαστί τσάντα

Σας λύνει τα χέρια και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει είναι πραγματικά άπειρες. Επιλέξτε μία που έχει και κάποια χρυσή ή μεταλλική λεπτομέρεια, θα την κάνει περισσότερο εντυπωσιακή και ιδανική ακόμα και για εκείνο το χαλαρό ποτό.

Μία ευρύχωρη tote τσάντα

Υπάρχουν μέρες που θέλουμε απλώς να "πετάξουμε" τα πάντα σε μία τσάντα και να φύγουμε. Η tote τσάντα είναι απίστευτα ευρύχωρη και ελαφριά και πολύ απλά θα σας σώσει κάθε φορά που την έχετε ανάγκη.

Ένα έθνικ τσαντάκι

Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση που υπάρχει σε άπειρες παραλλαγές και είναι επίσης φοβερά προσιτή. Το καλοκαίρι θα μπορέσετε πραγματικά να φορέσετε αυτά τα έθνικ τσαντάκια με τα πάντα και σε κάθε περίσταση. Επίσης, είναι περισσότερο ευρύχωρα από τα κλασικά βραδινά τσαντάκια και αυτό είναι πάντα ευπρόσδεκτο!

Μία τσάντα για τις μικρές αποδράσεις

Είτε είναι από δέρμα είτε είναι από ύφασμα, έχετε ανάγκη από μία τσάντα στη ζωή σας. Είναι ιδανική για διήμερες ή τριήμερες αποδράσεις, αλλά ακόμα και για εάν θέλετε να πάτε στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Tags τσαντα, ντουλαπα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0839 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3569 s // Total time: 2.4408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X