Shiseido Men: Δροσιστικές και αποτελεσματικές ενυδατικές συνθέσεις και άρωμα που ευνοεί τη θετική σκέψη


Shiseido Men: Δροσιστικές και αποτελεσματικές ενυδατικές συνθέσεις και άρωμα που ευνοεί τη θετική σκέψη

Ξεχάστε την αφυδάτωση, την τραχύτητα, τη θαμπάδα και τη λιπαρότητα

Η σειρά Shiseido Men αποτελεί μια πρωτοπόρα προσέγγιση για τη μεγιστοποίηση της φυσικής ικανότητα της επιδερμίδας να βελτιώνεται από το εσωτερικό.

Η προηγμένη τεχνολογία της Shiseido Men έχει λάβει ανά τον κόσμο 36 βραβεία μέσα σε 10 χρόνια. Η σειρά Shiseido Men, με το αποκλειστικό αμυντικό της σύμπλοκο Damage Defense Complex, βοηθά την επιδερμίδα στο κυτταρικό επίπεδο - προσφέροντάς της ότι χρειάζεται όχι μόνο για να λειτουργεί καλύτερα αλλά και για να αντιστέκεται καλύτερα στα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ξεχάστε την αφυδάτωση, την τραχύτητα, τη θαμπάδα και τη λιπαρότητα. Δροσιστικές και αποτελεσματικές ενυδατικές συνθέσεις και άρωμα που ευνοεί τη θετική σκέψη. Γρήγορα, απλά και ισχυρά προϊόντα.

Το Hydro Master Gel είναι ένα ελαφρύ, δροσιστικό και ενυδατικό gel το οποίο βελτιώνει την ξηρότητα, ερυθρότητα και λιπαρότητα της επιδερμίδας και μειώνει την εμφάνιση των ορατών πόρων.

Cleansing Foam: Εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού προσώπου για καθημερινή χρήση. Απομακρύνει τους ρύπους και την υπερβολική λιπαρότητα χωρίς να στερεί πολύτιμη υγρασία από την επιδερμίδα. Χάρη στον πλούσιο αφρό του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφρός ξυρίσματος, για άνετο ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα.

Total Revitalizer: Κρέμα μεγίστης αποτελεσματικότητας ενάντια στα σημάδια της γήρανσης και της κούρασης. Τονώνει τις φυσικές λειτουργίες ανανέωσης της επιδερμίδας, καταπολεμά την ξηρότητα, τη θαμπάδα και τις λεπτές γραμμές. Διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας 24 ώρες το 24ωρο και την προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Με ανάλαφρη, βελούδινη σύνθεση που χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή.
 

Tags SHISEIDO MEN, Shiseido, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4664 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2536 s // Total time: 3.7200 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X