Lidl Food Academy: Γεύσεις της θάλασσας!


Lidl Food Academy: Γεύσεις της θάλασσας!

Διαβάστε αναλυτικά...

Η Lidl συνεχίζοντας το πολύ επιτυχημένο, πρωτοποριακό πρόγραμμα μαθημάτων γαστρονομίας που παρέχεται δωρεάν στους τυχερούς πελάτης της στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy, Στασικράτους 23 στη Λευκωσία, παρουσίασε το Σάββατο, 25 Ιουνίου, "Γεύσεις της Θάλασσας"!

Πολύτιμος οδηγός στο καλοκαιριάτικο ταξίδι στις θαλασσινές νοστιμιές, ο chef Κωσταντίνος Πετεβίνος, ο οποίος στην εισαγωγή του στον κόσμο των αλιευμάτων μίλησε για τις αρχές της βιώσιμης αλιείας και των νέων μεθόδων που εφαρμόζονται διεθνώς, ώστε να διατηρείται το θαλάσσιο οικοσύστημα και να υπάρχουν αποθέματα ψαριών για τις μελλοντικές γενιές.

Όταν καταναλώνουμε θαλασσινά και ψάρια -πρόσθεσε-, καλό είναι να προσέχουμε το μπλε σήμα MSC στις συσκευασίας, που σημαίνει ότι ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες κατά την αλίευσή τους. Η εταιρεία Lidl αποτελεί από τους πρώτους και σταθερούς υποστηρικτές της βιώσιμης αλιείας και είναι μέλος του διεθνούς προγράμματος αλίευσης τόνου χωρίς εγκλωβισμό δελφινιών (Dolphin Safe), έχοντας ευαισθητοποιηθεί από πολύ νωρίς στην προστασία των δελφινιών και των άλλων θαλάσσιων ζώων.

Το μενού του μαθήματος περιέλαβε:

  • Κροκέτες Σολομού με παρμεζάνα και σαλάτα
  • Λαβράκι στον ατμό με σάλτα σόγιας, τζίντζερ και φρέσκα κρεμμυδάκια  
  • Αρωματικό ρύζι με σαφράν και κουκουνάρι
  • Παγωτό Μάνγκο - Ροδάκινο Φλαμπέ

Με την καθοδήγηση του chef Πετεβίνου και του βοηθού του, οι τυχεροί πελάτες της Lidl δημιούργησαν τα δικά τους πιάτα, ενώ υπήρξε εξαιρετικό ενδιαφέρον και προσήλωση, στα μικρά μυστικά που συντελούν στη γευστική απογείωση των παρασκευασμάτων, και μάλιστα, με προϊόντα και πρώτες ύλες που βρίσκονται στα "διπλανά" Lidl.

Το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Οι συνταγές εκτελέστηκαν με εξαιρετική επιτυχία και οι παριστάμενοι απόλαυσαν τις γεύσεις της θάλασσας που οι ίδιοι δημιούργησαν, με τη συνοδεία δροσερών αναψυκτικών, χυμών και του κατάλληλου κρασιού.

Άλλωστε, η ακαδημία της Lidl, είναι μοναδική πρωτοβουλία εμπειρίας και διαδραστικού διαλόγου με τον καταναλωτή και βασίζεται στην ιδέα της καλλιέργειας καλών σχέσεων και εμπιστοσύνης στον κρίσιμο τομέα υγιεινής και νόστιμης διατροφής.

Tags Lidl, Γεύσεις της Θάλασσας, food news, Κωσταντίνος Πετεβίνος, Ακαδημία της Lidl


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9196 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3708 s // Total time: 3.2904 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X