Η Olivia Palermo φόρεσε το Zara σύνολο που έχει γίνει παντού sold out


Η Olivia Palermo φόρεσε το Zara σύνολο που έχει γίνει παντού sold out

Δεν είναι τέλειο;

H Olivia Palermo είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Δεν είναι μόνο το ότι έχει υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ, είναι και το ότι ξέρει πάντα τον τρόπο να τα συνδυάζει τέλεια μεταξύ τους δημιουργώντας μοναδικά σύνολα. Φυσικά μια πραγματική fashionista μπορεί να ντυθεί το ίδιο καλά και κομψά τόσο με τα πανάκριβα κομμάτια όσο και με πιο οικονομικά και προσιτά.
Έτσι λοιπόν σε μια πρόσφατη εμφάνισή της δε φόρεσε ακόμα ένα designer ρούχο αλλά ένα pyjama set από τα αγαπημένα καταστήματα όλων, τα Zara. Συγκεκριμένα την είδαμε με ένα λευκό σακάκι με ζώνη και μαύρες ραφές και ένα cropped παντελόνι σε γραμμή καμπάνα τα οποία φέρουν την υπογραφή του high street label. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα, ψηλοτάκουνα peep toes ενώ, όπως απαιτεί το pajama style δε βάφτηκε έντονα και άφησε τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα.

Αν αυτό το σύνολο είναι ένα από τα αγαπημένα σας και δεν έχετε προλάβει να το αποκτήσετε, δυστυχώς θα σας ενημερώσουμε ότι είναι σχεδόν παντού sold out. Αν είστε βέβαια τυχερή και τώρα που είναι η περίοδος των εκπτώσεων το βρείτε κάπου, μην το αφήσετε να σας ξεφύγει γιατί είναι ένα από τα must have items της σεζόν και σίγουρα θα φορεθεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Tags Olivia Palermo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2300 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3444 s // Total time: 2.5744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X