Η αντηλιακή προστασία της Clarins


Η αντηλιακή προστασία της Clarins

Για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος όπως επίσης και του λεπτού δέρματος των παιδιών

Η Clarins δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών προϊόντων για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος όπως επίσης και του λεπτού δέρματος των παιδιών.

Τα αντηλιακά φίλτρα προστατεύουν το δέρμα από ηλιακά εγκαύματα αλλά δεν βοηθούν στην πρόληψη δημιουργίας πρόωρων σημαδιών γήρανσης. Για αυτό τον λόγο η Clarins προσθέτει συγκεκριμένα εκχυλίσματα φυτών στις αντηλιακές της φόρμουλες έτσι ώστε να συμπληρώσει και να ενισχύσει την προστατευτική δράση του προϊόντος. Το σύμπλεγμα Phyto-Sunactyl 2 συνδυάζει εκχυλίσματα από ξερά φύλλα κασσίας, ελια, εκχυλίσματα από το δέντρο "baobab", μπιζέλια και από πλάτανο. Βοηθά στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας και ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό άμυνας.

Sun Wrinkle Control Cream for face UVA/UVB 50+ - UVA/UVB 30 – UVA/UVB 15: Ελαφριά και  μη λιπαρή, αυτή η κρέμα προσώπου χαρίζει μαύρισμα ενώ προστατεύει το δέρμα με τα φυτικά συστατικά που περιλαμβάνονται στο Phyto-Sunactyl 2. Το χρώμα είναι ομοιόμορφο, λαμπερό και διαρκεί περισσότερο. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά επίπεδα προστασίας SPF.

Sun Control Stick for Sun-Sensitive Areas UVA/UVB 30: Ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες περιοχές του προσώπου που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο (μύτη, χείλη, αυτιά), αυτό το στικ συστήνεται για θαλάσσια αθλήματα, σκι και για έντονη ακτινοβολία. Είναι πολύ πρακτικό στην χρήση, μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας χάρη στο λεπτό κορδόνι του.

Sun Care Milk-Lotion Spray UVA/UVB 50+: Μια εξαιρετική αντηλιακή λοσιόν σε σπρέι με πολύ λεπτή υφή, ιδανική για όσους έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο ή για έντονη ακτινοβολία. Αποτελεσματική, υψηλή προστασία για να κρατήσετε μόνο τα οφέλη του ήλιου.

Sun Care Milk for Children UVA/UVB 50+: Αυτό το αντηλιακό γαλάκτωμα, βασισμένο αποκλειστικά σε 100% μεταλλικά, αδιάβροχα αντηλιακά φίλτρα, είναι ιδανικό για την προστασία του παιδικού ευαίσθητου δέρματος από τον ήλιο.

Sun Care Cream UVA/UVB 30: Σχεδιασμένη για προστασία του δέρματος σε έντονη ακτινοβολία, η απαλή, ελαφριά κρέμα προλαμβάνει τον ερεθισμό. Χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα ενώ προστατεύει την ποιότητα του δέρματος.

Sun Care Cream UVA/UVB 20: Ιδανική προστασία σε έντονη ακτινοβολία. Η ελαφριά υφή χαρίζει άνεση. Ενυδατώνει, προστατεύει και εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί πολύ.

Sun Care Milk-Lotion Spray UVA/UVB 20: Η ελαφριά, ευχάριστη υφή του σπρέι απλώνεται εύκολα και γρήγορα. Εξασφαλίζει σταδιακό, ομοιόμορφο μαύρισμα και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό.

Sun Care Oil-Free Lotion Spray UVA/UVB 15: Απαλό και ελαφρύ αντηλιακό για το σώμα που απλώνεται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για αθλήματα. Προστατεύει το δέρμα ενώ αναδεικνύει ένα υπέροχο μαύρισμα.

Sun Care Oil-Free Lotion Spray UVA/UVB 30: Παρέχει μεγάλης διάρκειας μαύρισμα, προστατεύοντας το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου και από πρόωρη γήρανση. Ιδανικό για τις γυναίκες που επιθυμούν να συνδυάσουν την ευχαρίστηση σε ένα καλλωπιστικό αντηλιακό λάδι με υψηλή προστασία. Κατάλληλο και για τα μαλλιά.

AFTER SUN

After Sun Replenishing Moisture Care for Face and Decollete: Αυτό το προϊόν για μετά τον ήλιο, δροσερό σαν λοσιόν, καταπραϋντικό σαν κρέμα, ανακουφίζει και αναδομεί το δέρμα από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί μετά την έκθεση στις ακτίνες UV  ενώ προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που παραμένουν ενεργές ακόμη και μετά την  έκθεση στον ήλιο. Το δέρμα σας είναι όμορφο και διατηρεί τη λάμψη του.

After Sun Gel Ultra-Soothing: Σχεδιασμένο με ειδικά φυτικά εκχυλίσματα, αυτό το αναζωογονητικό τζελ χαρίζει, αίσθηση ευεξίας. Καταπραΰνει, ενυδατώνει και δροσίζει το δέρμα. Διατηρεί το μαύρισμα φυσικό και λαμπερό για περισσότερο καιρό.

After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating / After Sun Moisturizer Self Tanning: Δύο προϊόντα για μετά τον ήλιο που ανταποκρίνονται σε δύο διαφορετικές ανάγκες: καταπραΰνουν και ενυδατώνουν βαθιά και δύο το δέρμα. Το ένα έχει ιδιότητες για απαλό μαύρισμα χωρίς ήλιο που αναδεικνύει το φυσικό μαύρισμα. Ενυδατωμένο και βελούδινα απαλό, το δέρμα αποκτά δροσερή αίσθηση και λάμψη.

Summer Tips
• Ο δείκτης προστασίας πρέπει να είναι προσαρμοσμένος, ανάλογα με το τύπο δέρματος, τις καιρικές συνθήκες και τις δραστηριότητες του ανθρώπου. Η ψηλή προστασία πρέπει να χρησιμοποιείται τις πρώτες μέρες της έκθεσης μας στο ήλιο και στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χαμηλότερο SPF.
• Μην χρησιμοποιείτε την ίδια προστασία για όλη την οικογένεια δεδομένου ότι κάθε τύπος δέρματος έχει ειδικές ανάγκες.
• Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο σε παιδιά κάτω των 3 χρόνων. Μετά την ηλικία των 3 χρόνων, χρησιμοποιήστε αντηλιακό με ψηλό δείκτη προστασίας ακόμη και για το πιο σκουρόχρωμο δέρμα και να αποφεύγεται τις ώρες από τις 10am to 2pm.
• Κάντε απολέπιση πριν πάτε διακοπές.
• Τοποθετήστε το αντηλιακό σας 30 λεπτά πριν βγείτε έξω για καλύτερη προετοιμασία του δέρματος.
• Επαναλάβετε τη τοποθέτηση κάθε 2 ώρες ή μετά το κολύμπι.
• Δώστε προσοχή στις περιοχές που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον ήλιο: μύτη, χείλη, αυτιά, λαιμός, ώμου και τα άκρα των ποδιών.

 

 

Tags clarins, SUNCARE, beauty, αντηλιακα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4148 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3480 s // Total time: 2.7628 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X