Καινοτομίες στην αντηλιακή προστασία από την Biotherm


Καινοτομίες στην αντηλιακή προστασία από την Biotherm

Προστατεύει και βοηθά στην επιδιόρθωση εύθραυστου δέρματος

Απολαύστε ξανά μια νέα εμπειρία στο αντηλιακό σαν απόλαυση, η Biotherm αναπτύσσει πιο προηγμένες υδάτινες υφές.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η Biotherm έχει δεσμευτεί για τη διατήρηση της υδρόβια ζωή και του ύδατινου κόσμου. Είμαστε αφοσιωμένου  στο να βελτιώνουμε συνεχώς το περιβαλλοντικού προφίλ όλων μας των προϊόντων, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής τους, όπως της τεχνολογία για αντοχή στο νερό, προκειμένου να μειωθεί ξέπλυμα του αντηλιακού στη θάλασσα. Παραμένει στο δέρμα σας, όχι στο νερό.

ΗΛΙΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ

Το αλάτι, τα  μεγάλα χρονικά διαστήματα σε νερό και ο άνεμος αλλάζουν τον  δερματικό φραγμό του δέρματος και την  λειτουργεία του  γεγονός που καθιστά ακόμη πιο ευάλωτο το δέρμα στην υπεριώδη ακτινοβολία.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Η Biotherm ενσωμάτωσε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η αντιγηραντική τεχνολογία στις συνθέσεις της νέας αντηλιακής προστασίας επικεντρώνοντας μιας τεχνολογία προστασίας, για διέγερση των μηχανισμών φυσικής άμυνας και επανόρθωσης των κυττάρων (δοκιμή in vitro).
Ο αποκλειστικός και κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμός αγνού plancton thermal + Reverserol SV, της ενδογενούς "αντιγηραντικής ασπίδας" της επιδερμίδας, συνδυάζεται με ένα σύστημα αντηλιακών φίλτρων Mexoryl SX + XL ευρέος φάσματος κατά των ακτίνων UVA/UVB, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Αυτό το σύστημα διπλής προστασίας δρα, για να προστατεύει το DNA, να περιορίζει τις δυσλειτουργίες και να ενισχύει την έκφραση ορισμένων γονιδίων, τα οποία αποτελούν κλειδί στον αγώνα ενάντια στη γήρανση.

ΝΕΟ - FLUIDE SOLAIRE WET OR DRY SKIN SPF30

Το νέο πρωτοποριακό γαλάκτωμα της Biotherm είναι εξίσου αποτελεσματικό και σε στεγνή και σε βρεγμένη επιδερμίδα.
ΣΕ ΣΤΕΓΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Με βελούδινη υφή, απλώνεται ομοιόμορφα, προσφέροντας επίπεδο προστασίας SPF αντίστοιχο με αυτό ενός συνηθισμένου γαλακτώματος. Όσο για το άρωμά του, είναι το γνωστό αγαπημένο κοκτέιλ εσπεριδοειδών της Biotherm, ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια.
ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
50% πιο αποτελεσματικό από τα συνηθισμένα αντηλιακά γαλακτώματα, το Fluide Solaire Wet or Dry απλώνεται εύκολα, καλύπτοντας την επιδερμίδα μας με ένα ομοιόμορφο φιλμ προστασίας.

LAIT SOLAIRE HYDRATANT (BODY& FACE ) SPF15, 30, 50

  • Προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB.
  • Βελούδινο γαλάκτωμα με άρωμα εσπεριδοειδών.

Η εφαρμογή του αντηλιακού προϊόντος γίνεται απόλαυση. Η επιδερμίδα απολαμβάνει τον ήλιο χωρίς να κινδυνεύει από τις βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες!

Η επιδερμίδα προστατεύεται αποτελεσματικά από τον ήλιο και ενυδατώνεται.

Υφή και άρωμα - Βελούδινη και άνετη:  Απορροφάται γρήγορα, xωρίς να αφήνει λευκά ίχνη. Με το θρυλικό κίτρου της σειράς Lait Corporel: πορτοκάλι Ιταλίας, περγαμόντο, κοκτέιλ από φλούδες εσπεριδοειδών, petitgrain, άνθος νούφαρου, πέταλα λευκού γιασεμιού, λευκός μόσχος και εξωτικά ξύλα.

CRÈME VISAGE DRY TOUCH SPF30

Μια ελαφριά μη λιπαρή υφή εμπλουτισμένη με ορυκτά του πυριτίου και περλίτη που απορροφά αμέσως όλο τον ιδρώτα και την γυαλάδα της επιδερμίδας αφήνοντας μια ξηρή και ματ αφή που δεν βαραίνει το δέρμα σας. 

CRÈME SOLAIRE ANTI-AGE SPF30, 50

Η Biotherm δημιουργεί τη 1η αντηλιακή προστασία DNA - GENES που συνδυάζει αγνό Thermal Plankton και Reverserol SV για καταπολέμηση της ηλιακής γήρανσης. Αυτή η πατενταρισμένη ένωση διεγείρει τους μηχανισμούς της κυτταρικής αυτοάμυνας και την αυτό-αποκατάσταση.

ΝΕΟ - BIOTHERM HOMME - UV DEFENSE SPORT FLUIDE & SPRAY

Η Biotherm Homme παρουσιάζει το πρώτο αντηλιακό για προστασία από τον ήλιο σχεδιασμενο ειδικά για άνδρες εν ώρα δράσης.

Τα υπαίθρια αθλήματα απαιτούν ένα επιπλέον επίπεδο άμυνας. Η νέα κρέμα και spray σώματος UV Defense Sport έχει δημιουργηθεί  με έγκριση της ομάδα των Quiksilver  για να αντιστέκονται σε αθλήματα με ακραίες συνθήκες.

Η σύνθεση παρέχει  υψηλή προστασία UVA UVB SPF 30 και αντι-οξειδωτική δράση. Πολύ ανθεκτικό στο νερό (μέχρι 80 λεπτά). Μπορεί να εφαρμοστεί επίσης σε υγρό δέρμα. Έχει αόρατη υφή, μη λιπαρή και δεν κολλάει και στην άμμο. Το μπουκάλι με spray  με αντιολισθητικό σχεδιασμό μπορεί να ψεκάσει ανάποδα,  με ευκολία εφαρμόζεται πόντου, κάθε φορά!

CRÈME NACRÉE - ΚΡΕΜΑ AFTER SUN ΜΕ ΟΛΙΓΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η Sun After είναι η πρώτη σειρά προϊόντων υψηλής ενυδάτωσης με ολιγοστοιχεία για μετά τον ήλιο. Ανακουφίζει και ενισχύει την κυτταρική ανάπλαση της επιδερμίδας που έχει υποστεί βλάβες από τον ήλιο (PETP, ολιγοστοιχεία, βιταμίνες B5 και E). Ξεδιψά τη διψασμένη επιδερμίδα, χαρίζοντας αποτέλεσμα λαμπερού μαυρίσματος μεγάλης διάρκειας (φοινικέλαιο, σύμπλεγμα Radiant Tan).

Tags biotherm,BIOTHERM SUNCARE,beauty,SUNCARE,Ομορφια,αντηλιακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3223 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4241 s // Total time: 3.7465 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X