Neroli Portofino Collection από τον Tom Ford


Neroli Portofino Collection από τον Tom Ford

\"Το άρωμα Neroli Portofino, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα στην συλλογή Private Blend, έχει μια φρέσκα και σπινθηροβόλα εκλεπτυσμένη ποιότητα που είναι εξ’ ολοκλήρου παρούσα σε κάθε στοιχείο αυτών των προϊόντων σώματος\", Tom Ford

Η συλλογή Neroli Portofino είναι μια σειρά από προϊόντα σώματος πολυτελείας που είναι εμποτισμένη με τα ζωντανά έλαια εσπεριδοειδών, νότες λουλουδιών και κεχριμπάρι όπως ακριβώς οι νότες από το αρχικό άρωμα.. Η συλλογή μπάνιου μοντέρνα και πολυτελές, περιλαμβάνει μια ενυδατική κρέμα σώματος, ενυδατικό λάδι και deodorant και υπόσχεται να αναζωογονήσει και να θρέψει το δέρμα με τα φυσικά πλούσια συστατικά της Μεσογείου, όπως και ένα εξαιρετικό μείγμα λαδιού από φρούτο ελιάς και σπόρους σταφυλιών  και χουρμάδων.

Το Eau De Parfume

To Eau de Parfume Neroli Portofino γεννηθεί από την ιδέα του κλασσικού eau de Cologne και με την προσθήκη των νερόλι Τυνησίας, Ιταλικό περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, winter yellow mandarin, λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, δενδρολίβανο και κεχριμπάρι. Το άρωμα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη (50ml, 100ml).

Το Body Moisturizer
Συλλαμβάνοντας μια απολαυστική στιγμή στο χρόνο, αυτή η λαμπερή ενυδατική κρέμα με σαμπανιζέ χρώμα έρχεται σε μια κομψή συσκευασία όπου απορροφάται γρήγορα για να θρέψει και να ενυδατώσει το δέρμα με το μοναδικό μείγμα με λάδι από φρούτο ελιάς και κουκούτσια σταφυλιών και εκχύλισμα σπόρων από χουρμά.

Το Body Oil
Απίστευτα πολυτελές και μεταξένιο, αυτό το ελαφρύ αναζωογονητικό λάδι βοηθά στην απαλή ποιότητα του δέρματος έχοντας την υπογραφή του Μεσογειακού μείγματος από  λάδι φρούτου ελιάς, κουκούτσια σταφυλιών και εκχύλισμα σπόρων από χουρμά.
 

Tags NEROLI PORTOFINO COLLECTION, tom ford, TOM FORD NEROLI PORTOFINO COLLECTION, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9412 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3650 s // Total time: 2.3063 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X