Άρπαζαν τσάντες γυναικών στους δρόμους της Λεμεσού


Άρπαζαν τσάντες γυναικών στους δρόμους της Λεμεσού

Συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία Λεμεσού 30χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχεται πως είναι ένας από τους δυο τσαντάκηδες που δρούσαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Μετά από μαρτυρία για την περιγραφή του ενός δράστη, η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης του 30χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρινόμενος αποκάλυψε την ταυτότητα του φερόμενου συνεργού του, ενός 43χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Οι δυο φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον τέσσερις υποθέσεις ληστειών και μια απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο ένας δράστης οδηγούσε αυτοκίνητο, ενώ ο δεύτερος, από τη θέση του συνοδηγού, άρπαζε με βία τις τσάντες ανυποψίαστων γυναικών, καθώς το όχημα βρισκόταν σε κίνηση, τραυματίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις τα θύματα, που στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν τη ληστεία, παρασύρονταν και έπεφταν στο οδόστρωμα.

Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε μόλις χθες βράδυ, όταν οι δυο τσαντάκηδες επιχείρησαν να αποσπάσουν την τσάντα 43χρονης, που περπατούσε στην οδό Αργείων, στη Λεμεσό. Αν και η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος, οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν την τσάντα, αφού ήταν σε χιαστή θέση στον ώμο της.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές τριβής στο δεξιό αντιβραχίονα και στις παλάμες, μώλωπες στο άνω και κάτω μέρος του δεξιού και αριστερού μηρού και εκδορές δεξιού και αριστερού γονάτου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

  

Tags ληστεια, τσαντες, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9008 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3807 s // Total time: 3.2816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X