Νύχτα-μέρα στα bars της Λάρνακας


Νύχτα-μέρα στα bars της Λάρνακας

13 all day μπαράκια που συνδυάζουν ποτό και φαγητό στα ανατολικά της Κύπρου 

Η παραλιακή πόλη της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πολύ καλές επιλογές για έξοδο, μικρά μαγαζάκια, καλό φαγητό και όμορφα μπαράκια είτε παραλιακά είτε πιο κεντρικά στην πόλη.
Τι καλύτερο από τα μπαράκια της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες για ποτό με την παρέα και δροσερά cocktail αλλά μπορείς κάποια από αυτά να τα επιλέξεις για γεύμα ή και δείπνο με φαγητό πολύ καλών επιδόσεων.
To Time Out σου προτείνει μία λίστα από αγαπημένα μαγαζιά της πόλης του Ζήνωνα για cool βραδιές όλους τους ζεστούς μήνες που έρχονται.

Πάμε Μακένζι

Re.Buke
Το πρώην ΚΟΟ άλλαξε πρόσωπο και όνομα και απόκτησε έναν πιο boho διάκοσμο κι έναν γαστρονομικό κατάλογο που ακροβατεί ανάμεσα στις ελληνικές και ασιατικές επιλογές. Εδώ μπορείς να έρθεις από το πρωί για καφέ και να κάτσεις μέχρι αργά το βράδυ διακεδάζοντας με ελληνική και ξένη εμπορική μουσική.

XS Night & Day
Εδώ και 4 χρόνια κρατάει αυτή η συνήθεια του XS στο Μακένζι. Χωρίς καμία εξαίρεση, δουλεύει καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι τα ξημερώματα για να προφέρει καφεδάκι στους λουόμενους της παραλίας ή για αλκοολούχα στους ξενύχτηδες. Ο χώρος που πάντρεψε την πισίνα με την παραλία σε περιμένει και φέτος για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Ναργιλές, χορός, φαγητό και κολύμπι σε ένα από τους πιο trendy χώρους της Λάρνακας.
(97885151) Παραλία Μακένζι

Ammos
Διεθνής ατμόσφαιρα διακατέχει το μπαρ το οποίο εδώ και 11 χρόνια κρατάει την πρωτιά της καλοκαιρινής νυχτερινής ζωής. Το Ammos είναι ο ιδανικός χώρος για ιδιωτικά πάρτι και φιλοξενεί συνήθως μπάντες και τραγουδιστές για live βραδιές. Χορευτές που κινούνται στο ρυθμό των DJ και πάρτι από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα σε διασκεδάσουν δίπλα στη θάλασσα.
(24828844) Παραλία Μακένζ

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Time Out Cyprus.

Tags λαρνακα, μακένζι, Re.Buke, XS Night & Day, ammos, go out, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8744 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4068 s // Total time: 3.2812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X