Τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα


Τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα

Σκηνές \"western\" εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στην Αγία Νάπα, με τέσσερα άτομα να πέφτουν νεκρά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε εστιατόριο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, σκοτώθηκαν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης 51 χρόνων, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου 46 χρόνων, η σύζυγος του Σκεύη Χατζηευθυμίου, 39 χρόνων και ένας αλλοδαπός 41 χρόνων.
Γύρω στις 10.10 χθες βράδυ ο Φάνος Καλοψιδιώτης βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο εστιατορίου στην Αγία Νάπα μαζί με άλλα πέντε άτομα και έτρωγαν, ενώ σε διπλανό τραπέζι βρίσκονταν τρεις φρουροί ασφαλείας του επιχειρηματία.

Σε κάποια στιγμή όρμησαν στο χώρο 2 – 3 κουκουλοφόροι οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν με πιστόλια και αυτόματα όπλα, εναντίον της παρέας του επιχειρηματία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου και η σύζυγος του Σκεύη.

Από τους πυροβολισμούς που ανταλλάχθηκαν, τραυματίστηκαν επίσης δύο άτομα, ένας αστυνομικός που υπηρετεί στη Λευκωσία και βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με τον επιχειρηματία και ένας Ελληνοκύπριος φρουρός ασφαλείας του Καλοψιδιώτη. Η κατάσταση του αστυνομικού θεωρείται κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εδώ και αρκετές ώρες υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Σημειώνεται ότι ο νεκρός και ο τραυματίας αστυνομικός βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Το νέο μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα το 2012. Ήταν και πάλι 23 Ιουνίου γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, όταν στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα, εκτελέστηκαν με επαγγελματική ακρίβεια και με 14 σφαίρες, τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι φρουροί του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη.

Περισσότερα εδώ

Tags φονικό, αγια ναπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0470 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3314 s // Total time: 2.3785 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X