Μαυρίστε με αυτοπεποίθηση χάρη στη νέα εφαρμογή Sun Timer της Lancaster


Μαυρίστε με αυτοπεποίθηση χάρη στη νέα εφαρμογή Sun Timer της Lancaster

H πρώτη εφαρμογή με λειτουργία πραγματικού χρόνου, που παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό την έκθεση σας στον ήλιο, για να σας ενημερώνει πότε να ανανεώνετε την αντηλιακή σας προστασία

Θέλετε να έχετε ένα υπέροχο χρυσαφένιο μαύρισμα… χωρίς να φοβάστε τα εγκαύματα; Ακόμα και τα πιο προηγμένα αντηλιακά πρέπει να ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ως ειδική στην αντηλιακή προστασία, η Lancaster παρουσιάζει την ιδιοφυή, νέα εφαρμογή Sun Timer, που είναι ειδικά σχεδιασμένη από τους ερευνητές της για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το χρόνο που εκτίθεστε στον ήλιο, με στόχο την καλύτερη προστασία από τον ήλιο. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στη smartphone συσκευή σας, που θα σας συστήνει πότε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας ή πότε να διακόψετε την έκθεση στον ήλιο, χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο χρονόμετρο. Φροντίστε να μην βγείτε στον ήλιο χωρίς αυτήν!

Αυτή η έξυπνη, εύχρηστη και ιδιαίτερα εκπαιδευτική εφαρμογή, συνδέεται με έναν αλγόριθμο μεγάλης ακρίβειας, που υπολογίζει με δυναμικό τρόπο διάφορους παράγοντες, όπως την τοποθεσία σας, τον τρόπο που μαυρίζετε, την ώρα της ημέρας και το πραγματικό επίπεδο αντηλιακής προστασίας SPF που χρησιμοποιείτε. Ο αλγόριθμος βασίζεται σε μια καμπύλη έντασης, που επανακαθορίζεται ανά λεπτό (στην τοποθεσία σας), καθώς και στην πραγματική προστασία που σας παρέχει το αντηλιακό σας, με αποτέλεσμα να επιτρέπεται στην εφαρμογή να καθορίζει την έκθεση στον ήλιο ανά λεπτό.

Η εφαρμογή Sun Timer της Lancaster λαμβάνει υπόψη τη δυναμική ένταση του ήλιου για να υπολογίζει τα επίπεδα έκθεσης του κάθε χρήστη, ενώ άλλες προσεγγίσεις χρονομετρούν την έκθεση του χρήστη στον ήλιο με βάση τη μέγιστη ένταση του ήλιου (σύμφωνα με τον μέγιστο αριθμό ωρών που θα έπρεπε να εκτίθενται οι άνθρωποι στον ήλιο ώσπου να χρειαστεί να ανανεώσουν το αντηλιακό τους).

Πώς λειτουργεί;
Μόλις αρχίσετε την ηλιοθεραπεία, πατήστε το κουμπί για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Το λεπτό που θα πρέπει να ανανεώσετε το αντηλιακό σας θα ακούσετε τον ήχο προειδοποίησης και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα pop-up στην οθόνη του κινητού σας. Όταν φτάσετε το βέλτιστο χρονικό όριο έκθεσης στον ήλιο, θα ειδοποιηθείτε ότι πρέπει να σταματήσετε την ηλιοθεραπεία για να αποφύγετε τον κίνδυνο εγκαύματος.

Η εφαρμογή Sun Timer σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την ηλιοθεραπεία, ενώ προστατεύεστε με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία.

Η εμπειρογνωμοσύνη της Lancaster
Εκτός από τη νέα εφαρμογή Sun Timer, οι ερευνητές της Lancaster εξειδικεύονται στην αντηλιακή προστασία εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια και έχουν κατορθώσει να αποκωδικοποιήσουν όλο το φάσμα των ακτινών του ήλιου. Πέραν από τις ακτίνες UV, έχουν αναγνωρίσει το, άγνωστο μέχρι σήμερα, αντίκτυπο που έχουν στο δέρμα οι υπέρυθρες ακτίνες και η ορατή ακτινοβολία.
Για πρώτη φορά, η Lancaster παρουσιάζει σειρές αντηλιακών προϊόντων που στοχεύουν στο 100% των ακτινών του ήλιου (UVA + UVB + ορατή ακτινοβολία + υπέρυθρες), ενώ σας χαρίζουν χρυσαφένιο μαύρισμα.

Η εφαρμογή Sun Timer της Lancaster είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από οποιαδήποτε συσκευή IOS και Android ή να την σαρώσετε με το QR reader της smartphone συσκευής σας.

Tags Sun Timer Lancaster, Ομορφια, beauty, Lancaster


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7356 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5137 s // Total time: 3.2493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X