Η Lancaster καινοτομεί με την Sun Control


Η Lancaster καινοτομεί με την Sun Control

Η πρώτη σειρά αντηλιακής προστασίας που εξασφαλίζει τριπλό έλεγχο κάτω από τον ήλιο

Η πιο προηγμένη προστασία για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Η Lancaster καινοτομεί με την Sun Control για να απολαύσετε τον ήλιο χωρίς να έχει σημασία η ηλικία σας. Η πρώτη σειρά αντηλιακής προστασίας που εξασφαλίζει τριπλό έλεγχο κάτω από τον ήλιο. Ενάντια σε ρυτίδες, πανάδες και κόκκινα σημάδια, αλλά και με την Full Light τεχνολογία (προστασία από UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT).

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sun Control εφαρμόζονται γενναιόδωρα σε όλο το σώμα ή πρόσωπο πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά για να εξασφαλίσετε πλήρη προστασία, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

• Κρέμα προσώπου Sun Control ANTI WRINKLES & DARK SPOTS SUN SENSITIVE SKIN SPF30
• Κρέμα προσώπου Sun Control ANTI WRINKLES & DARK SPOTS SUN SENSITIVE SKIN SPF50+

Ενυδατικές, αντιρυτιδικές κρέμες για τον ήλιο σε μορφή gel. Δεν είναι απλά αντηλιακά προσώπου αφού λειτουργούν ενάντια στη φωτογήρανση και προλαμβάνουν τη δημιουργία πανάδων που προκαλούνται από την έκθεσή μας στον ήλιο. Εξασφαλίζουν ένα μόνιμο, λαμπερό, χρυσαφένιο μαύρισμα και κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο.
Κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες με πολύ απαλή υφή.

• Υγρό προσώπου Sun Control ANTI WRINKLES & DARK SPOTS SUN SENSITIVE SKIN SPF50
Ένα έξτρα ελαφρύ, μη λιπαρό, ενυδατικό υγρό που προσφέρει στα πιο απαιτητικά δέρματα μια ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο (UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT) και το πιο λαμπερό μαύρισμα. 

• Κρέμα ματιού Sun Control Eye Contur SPF50+
Ένα υψηλής προστασίας αντιγηραντικό αντηλιακό για τα μάτια με μη κολλώδη υφή. Χωρίς άρωμα και φόρμουλα χωρίς δάκρυα, είναι ιδανική για την ευαίσθητη περιοχή ματιών. Περιέχει Melanin Inhibitor Complex για να καταπολεμήσει τις μαύρες κηλίδες από τη ρίζα και μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης. Με το DNA-repair complex διεγείρει τη φυσική επεξεργασία του DNA του δέρματος και προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT.
Αφήνει την περιοχή των ματιών απαλή, ενυδατωμένη, λαμπερή και νεανική.

• Γαλάκτωμα σώματος ANTI AGING & DARK SPOTS SPF50
Αυτή η πλούσια ενυδατική κρέμα, που δεν είναι λιπαρή και δεν κολλάει, προσφέρει το καλύτερο αντηλιακό, για τα πιο ταλαιπωρημένα δέρματα, για να επιτευχθεί το πιο όμορφο μαύρισμα. Ιδανική για υψηλή προστασία από τον ήλιο. Προστατεύει από τις ακτίνες UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT, υπεύθυνές για την ζημιά του DNA. Προσφέρει υψηλή προστασία κατά της φωτογήρανσης. Μειώνει το σχηματισμό των ρυτίδων, μέσω ενός ισχυρού κοκτέιλ ενεργών αντιγηραντικών συστατικών. Προσφέρει υψηλή προστασία για το ευαίσθητο δέρμα, την εμφάνιση της ερυθρότητας, καθώς ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα.

Tags Lancaster Sun Control, Lancaster, Sun Control, SUNCARE, beauty, Ομορφια, αντηλιακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8775 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2449 s // Total time: 3.1225 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X