Λάρνακα: Η πόλη των γάμων και φέτος


Λάρνακα: Η πόλη των γάμων και φέτος

Τα ηνία στην τέλεση ομαδικών πολιτικών γάμων κρατά για έκτη χρονιά η Λάρνακα.

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Πράκτορα κ. Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ, διοργανώνουν φέτος την ταυτόχρονη τέλεση 50 πολιτικών γάμων.

Το σημαντικό αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 5.30μ.μ. στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, κάτω από δρακόντεια μετρά ασφάλειας.

Κάθε χρονιά έτσι και φέτος η Αστυνομία με ειδικό σχέδιο, χειρίζεται το εν λόγω γεγονός με αφορμή τα ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας για την τρομοκρατία.

Φέτος αναμένεται να νυμφευθούν 50 ζευγάρια, τα οποία θα συνοδεύονται από 100 περίπου καλεσμένους.

Οι μελλόνυμφοι, κατά πλειοψηφία Ισραηλινοί και Ρώσοι, θα καταφθάσουν με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα και θα κατευθυνθούν με λεωφορεία στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή τυγχάνει πολύ μεγάλης προβολής στο Ισραήλ, ενώ ευρεία είναι και η κάλυψη από ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό συμβάλλει ουσιαστικά στην εδραίωση της Λάρνακας, τόσο στον τομέα του τουρισμού τέλεσης Πολιτικών Γάμων όσο και στη μεγιστοποίηση της γενικότερης προβολής του προορισμού.

Πρωτιά στους πολιτικούς γάμους για την Λάρνακα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Λάρνακας, ανέρχεται πρώτη παγκυπρίως στην τέλεση Πολιτικών Γάμων από το εξωτερικό, σε ποσοστό που ανέρχεται στο 32%. Σε ορισμένες μάλιστα αγορές από γειτονικές χώρες, το μερίδιο της Λάρνακας ανέρχεται μέχρι και στο 60%.

Ο Δήμος Λάρνακας με ανακοίνωσή του   εκφράζει τις ευχαριστίες του  προς τον Πολιτιστικό Όμιλο «Αράδιππος» για τη δωρεάν στήριξη που προσφέρει στην εκδήλωση αυτή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags λαρνακα, ΓΑΜΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6558 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3043 s // Total time: 2.9600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X