EURO 2016: Top στέκια για να μη χάσεις γκολ!


EURO 2016: Top στέκια για να μη χάσεις γκολ!

Ώρα για μπάλα!  

Οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν το ζέσταμα, οι μάχες του Euro 2016 ξεκινούν και η σεζόν παίρνει φωτιά. Την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου, αρχίζει το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (κοινώς το UEFA EURO 2016). Κι επειδή εμείς εδώ στο Time Out αγαπάμε το ποδόσφαιρο (και δεν το κρύβουμε!), αγαπάμε όμως και τις εξόδους, ψάξαμε και βρήκαμε pub και café για φαγητό ποτό και θέαμα, στις δύο μεγαλύτερες πόλεις του νησιού, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Ως εκ τούτου ωρα για μπάλα! Φώναξε, πανηγύρισε, ζήσε τον παλμό του ματς στα καλύτερα στέκια της πόλης για ποδοσφαιρόφιλους και ανέβα στην εξέδρα των γηπέδων όλου του κόσμου! Και μάλιστα, χωρίς ενοχλητικές παρεμβάσεις από... αντιπάλους!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Babylon
Αγαπημένη και old time classic pub της πρωτεύουσας, στην καταπράσινη αυλή της οποίας φέτος θα δούμε όλους τους αγώνες! Διαθέτει μια τεράστια οθόνη και 3 άλλες μικρότερες για να μη χάσεις κάνενα γκολ. Nachos και μπίρες θα πηγαινοέρχονται απαραίτητα καθ' όλη τη διάρκεια!
(22665757) Ιάσονος 6, Άγιοι Ομολογητές, Δ-Κ 20.00-02.00.

B. R. Hub
Τις ευρωπαϊκές αθλητικές συναντήσεις της σεζόν, θα τις δεις στη νέα άφιξη του Στροβόλου, το B. R. Hub. Ο χώρος διαθέτει μεγάλες οθόνες και ένα μενού γεμάτο γαστρονομικές απολαύσεις, τις οποίες θα συνοδεύσεις με μία από τις πολλές διαφορετικές μπίρες, ετικέτες και draught, με premium αλκοολούχα, cocktails και κρασί.
(22252825) Αθηνών 22, Στρόβολος.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Time Out Cyprus.

Tags euro 2016, food news, φαγητο, ποδοσφαιρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4678 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3806 s // Total time: 2.8484 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X