Τι νέο παίζει σε Αγία Νάπα και Πρωταρά


Τι νέο παίζει σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Τα καινούργια μαγαζιά του καλοκαιριού σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις  

Θάλασσα, ήλιος, διακοπές, Αγία Νάπα και Πρωταράς! Εννέα νέες, καλοκαιρινές αφίξεις ήρθαν στην περιοχή και το Time Out σου τις παρουσιάζει. 

Hard Rock Café Ayia Napa


Δεν είναι απλά μία νέα άφιξη αλλά η άφιξη του καλοκαιριού. Το δημοφιλές παγκοσμίου φήμης franchise προσγειώθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα. Θα το βρεις στεγασμένο σε ένα εμβληματικό χώρο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 13 απέναντι από τη γνωστή κεντρική πλατεία της πόλης και επεκτείνεται σε τρεις ορόφους συνολικών 860 μ², συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου roof terrace με θέα που θα σου κόψει την ανάσα. Το νέο franchise αντιπροσωπεύει η Karmia Enterprises Ltd, της οποίας οι μέτοχοι συσχετίζονται με τα εστιατόρια TGI Fridays στην Κύπρο τα οποία λειτουργούν με επιτυχία στον νησί εδώ και 20 χρόνια και δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη διεύθυνση του Hard Rock που άνοιξε στη Λευκωσία το 2012.
(23819888) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 13, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-01.00

Wagamama

Για δύο συνεχόμενες χρονιές οι αναγνώστες του Time Out Cyprus το ανέδειξαν ως το αγαπημένο τους εστιατόριο. Καθόλου τυχαία! Το δημοφιλές Wagamama με τα υπέροχα Asian fusion πιάτα του, τα περίτεχνα σούσι και τις λαχταριστές επιλογές από noodles, sushi και άλλα ασιατικά τσιμπολογήματα άνοιξε πρόσφατα στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα προσφέροντάς σου άλλη μία επιλογή για καλό φαγητό στις διακοπές σου.
(23020176) Αρχ. Μακαρίου Γ', Αγία Νάπα. Δ-Κ 18.00-02.00.   

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Time Out Cyprus.

Tags go out, πρωταρας, αγια ναπα, φαγητο, food news, καφε, cafe


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0489 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5079 s // Total time: 4.5568 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X