Miu Miu: Αυτά είναι τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλιου της σεζόν


Miu Miu: Αυτά είναι τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλιου της σεζόν

Η συλλογή Miu Miu Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 είναι τολμηρή και ταυτόχρονα εξαιρετικά θηλυκή. Χαρακτηρίζεται από αντιφατικούς συνδυασμούς και εμπνεύσεις που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους.  

Μετά από μια δημιουργική διαδρομή γεμάτη παράδοξα και αντιθέσεις, τα γυαλιά της νέας συλλογή Miu Miu Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 ερμηνεύουν στιλιστικά τη διττή φύση της γυναίκας Miu Miu – επαναστατική και ταυτόχρονα γεμάτη θηλυκότητα. Οι όγκοι γίνονται πιο συμπαγείς, ενώ οι σιλουέτες αποκαλύπτουν και συγκαλύπτουν, δίνοντας ζωή σε μια στιλιστική αλληλεπίδραση που ορίζεται από ένα μοναδικό, απαράμιλλο σχεδιασμό.


Η θηλυκή γοητεία Miu Miu αντανακλάται στις ελικοειδείς γραμμές και τις υπερμεγέθεις σιλουέτες των γυαλιών της νέας Miu Miu Scenique special collection Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016. Η κλασική κομψότητα και ο ρομαντισμός λαμβάνουν σάρκα και οστά μέσα από τα μεγάλα, δομημένα πλαίσια ελικοειδών προφίλ που πλαισιώνουν τους ελαφρώς κυρτούς φακούς.

Τα γυαλιά της νέας συλλογής Miu Miu Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 συνδυάσουν δημιουργικά νότες ρετρό με τον αντισυμβατικό σχεδιασμό που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους στιλιστικούς κωδικούς της μάρκας.

Tags miu miu, γυαλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8696 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 2.1960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X