Το θεατρικό καλοκαίρι με μία ματιά


Το θεατρικό καλοκαίρι με μία ματιά

Όλα όσα θα δούμε στις εγχώριες σκηνές και τα φεστιβάλ από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο

Το φετινό καλοκαίρι σε περιμένουν και πάλι τα ανοιχτά θέατρα με αξιόλογα σύγχρονα, κλασικά αλλά και καινούργια έργα από την Κύπρο και το εξωτερικό, με φεστιβαλικές παραστάσεις, χωρίς να λείπουν φυσικά οι αριστοφανικές κωμωδίες και το αρχαίο ελληνικό δράμα!

Θέατρο Ένα
Αμμόχωστος Βασιλεύουσα

Το Θέατρο Ένα επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο έργο για την καλοκαιρινή του παραγωγή. Πρόκειται για τη σειρά ποιημάτων του Κύπριου λογοτέχνη Κυριάκου Χαραλαμπίδη, τα οποία μεταφέρονται στο θεατρικό σανίδι. Το έργο είναι ένας ύμνος στην Αμμόχωστο, την πόλη με την μακραίωνη ιστορία που μεγαλούργησε και στο τέλος κατακτήθηκε. Το έργο έχει επενδυθεί μουσικά από τον Σάββα Σάββα σε σκηνοθεσία Φώτου Φωτιάδη. Παίζουν: Έρικα Μπεγέτη, Μανώλης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Γαβριήλ. Στέφανη Νέρου, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο, Βασιλική Ανδρέου. Πρεμιέρα 10 Ιουνίου, Θέατρο Ένα Λευκωσία.

 

Θέατρο Σκάλα
O πλούτος

Αυτό το καλοκαίρι το θεατρικό σχήμα της Λάρνακας θα παρουσιάσει τη δημοφιλή και επίκαιρη κωμωδία του Αριστοφάνη «Πλούτος» σε σκηνοθεσία Αντρέα Μελέκκη. Πρεμιέρα 11 Ιουνίου, θέατρο Σκάλα. Δείτε περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags go out, theater, summer, Θεατρο, καλοκαιρι, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7831 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3246 s // Total time: 2.1077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X