Κοινωνικότητα... μηδέν: Δεν τολμάς να μιλήσεις σε άνθρωπο; Πώς θα το ξεπεράσεις!


Κοινωνικότητα... μηδέν: Δεν τολμάς να μιλήσεις σε άνθρωπο; Πώς θα το ξεπεράσεις!

Δες πώς θα ξεπεράσεις την αμηχανία σου και θα ανοιχτείς στους γύρω σου!

1. Δεν φταίνε οι άλλοι, όλα είναι στο μυαλό σου. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που μεγαλώνει μέσα μας όσο δεν τον εκφράζουμε. Αν το συνειδητοποιήσεις, θα μπορέσεις και να τον αποβάλλεις.

2. Όλοι, μα όλοι μας έχουμε δισταγμούς, φόβους και ανασφάλειες. Απλά κάποιοι αρνούνται να το δείξουν, προβάλλοντας το πιο τολμηρό τους πρόσωπο. Άλλωστε, ο τολμών νικά.

3. Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζεις μπορεί να αποδειχθούν μια υπέροχη έκπληξη. Μη διστάζεις να μιλήσεις σε μια κοπέλα που νιώθεις ότι μπορεί να γίνεται φίλες, σε έναν άντρα που σε ελκύει, ακόμα και σε έναν άνθρωπο που πιθανόν θεωρείς απλησίαστο λόγω ιδιότητας/αναγνωρισιμότητας. Μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με το ενδιαφέρον που θα σου δείξει- μπορεί και όχι, αλλά ακόμα κι έτσι τι έγινε;

4. Οι ιδιαίτερα κοινωνικοί άνθρωποι πάντα το εκτιμούν όταν κάνει κάποιος άλλος το πρώτο βήμα. Εκείνος ο τύπος εκεί κάτω που φαίνεται τόσο εξωστρεφής, ίσως νιώσει άνετα και ανακουφιστικά εάν επιτέλους κάποιος άλλος/κάποια άλλη κάνει το πρώτο βήμα να του μιλήσει.

5. Όταν ανησυχείς υπερβολικά και κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις δίνεις τροφή στον φόβο και την ανασφάλειά σου- και γιγαντώνονται. Δεν το θες.

6. Αναρωτήσου, ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Ό,τι και να γίνει, σίγουρα θα επιβιώσεις.

7. Αναρωτήσου, ποιο είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί; Ε, ναι, αυτή είναι η πιο ωράια ερώτηση που μπορείς να θέσεις στον εαυτό σου!Οι απαντήσεις είναι αναρρίθμητες- να κάνεις ένα νέο φίλο, να πιάσεις μια νέα δουλειά, να κάνεις μια γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή, να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου!

Πηγή: faysbook.gr

Tags υγεια, ψυχολογια, health, κοινωνικοτητα, αντικοινωνικη συμπεριφορα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1804 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5261 s // Total time: 2.7065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X