Hyperfree: Η Replay δίνει νέα διάσταση στο active denim


Hyperfree: Η Replay δίνει νέα διάσταση στο active denim

Το fashion item που θα λατρέψεις.  

Επιτρέποντας την απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων, το denim αποκτά όλο και πιο σημαντικό ρόλο στον κόσμο των σπορ. Ο συνδυασμός ρούχου και  leisure wear οδήγησε στη δημιουργία του Hyperfree. Πρόκειται για ένα ελαφρύ τζιν από φυσικές ίνες και απίστευτα απαλό άγγιγμα στο δέρμα που φέρει την υπογραφή της Replay.

Το Hyperfree είναι 100% ελαστικό και επιτρέπει 35% μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, σε σύγκριση με τα προηγούμενα προϊόντα της κατηγορίας.

Το Hypefree είναι η τέλεια λύση για κάθε περίσταση.

Είναι διαθέσιμο σε 4 γυναικεία και 3 ανδρικά σχέδια και μεγάλη ποικιλία πλύσεων, το Hyperfree  βρίσκεται ήδη σε όλα τα Replay Stores, στα Replay corners και στα in-store  καταστήματα.


Πρωταγωνιστές της διαφημιστικής καμπάνιας του Hyperfree οι Alessandra Ambrosio και Neymar Jr.,  που προσπαθούν και να αντισταθούν στον πειρασμό να κινηθούν φορώντας το Hyperfree.

Τα δύο αστέρια της Βραζιλίας, πλαισιωμένοι και από άλλους  Βραζιλιάνους performers, δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες, προτού ενδώσουν σε μια εκρηκτική κίνηση, με τρόπο που να αποδεικνύει ότι με το Replay Hyperfree δεν μπορείς να αντισταθείς στην κίνηση. «You can’t help but move in», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο τίτλος της καμπάνιας.

Tags Hyperfree, replay


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0692 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4465 s // Total time: 3.5158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X