Νέες ξανθές αποχρώσεις για λαμπερά και λεία μαλλιά από την Keratin Color!


Νέες ξανθές αποχρώσεις για λαμπερά και λεία μαλλιά από την Keratin Color!

Φανταστικά νέα για ξανθές και... επίδοξες ξανθές από την πρώτη μόνιμη περιποιητική βαφή μαλλιών με κερατίνη από τον Schwarzkopf!

Η Keratin Color προσφέρει τώρα νέες μοναδικές αποχρώσεις για ξανθά μαλλιά, από ξανθό πολύ ανοιχτό σαντρέ (9.1) μέχρι και κατάξανθο περλέ (10.4). Οι 4 νέες ξανθές αποχρώσεις με κερατίνη και στα 3 βήματα προσφέρουν το χρώμα που θέλετε και ταυτόχρονα την περιποίηση που χρειάζονται τα μαλλιά σε κάθε βαφή. Οι νέες αποχρώσεις καλύπτουν όλα τα γούστα και ενισχύουν την ποικιλία της Keratin Color στις ξανθές αποχρώσεις.

Προσφέροντας περιποίηση και προστασία στην τρίχα από το εσωτερικό της μέχρι το εξωτερικό της και με φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για ξανθά μαλλιά, οι νέες βαφές Keratin Color προσφέρουν και 100% κάλυψη στις άσπρες τρίχες, χαρίζοντας ένα λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε την Keratin Color και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την περιποιητική βαφή που πλέον εμπιστεύεται απόλυτα.

Για ακόμη μια φορά, ο Schwarzkopf καινοτομεί στις περιποιητικές βαφές και χαρίζει στις γυναίκες που το προτιμούν... ξανθό, εντυπωσιακές επιλογές χρωμάτων που προστατεύουν τα μαλλιά, με τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color. 

Αναζητήστε τα καινούρια χρώματα με τους κωδικούς 9.1, 10.4, 8.4 και 8.65.

Tags KERATIN, Schwarzkopf, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0044 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0300 s // Total time: 0.0344 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X