H Frezyderm στηρίζει την ενημέρωση για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα


H Frezyderm στηρίζει την ενημέρωση για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα

Με στόχο την προετοιμασία των ζευγαριών για τα νέα δεδομένα στη ζωής τους

Η σωστή ενημέρωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά γέννα είναι εξαιρετικά σημαντική, γι’ αυτό και η Frezyderm συμμετέχει και χορηγεί σεμινάρια και workshops που διοργανώνονται, με στόχο την προετοιμασία των ζευγαριών για τα νέα δεδομένα στη ζωής τους.

Στις 27 και 28 Μαΐου η Frezyderm στήριξε και συμμετείχε στο θεωρητικό και βιωματικό εργαστήρι «Η δύναμη της γέννας» που διοργάνωσε το Σωματείο Μαιών Φιλοτόκος, στη Λεμεσό. Το εργαστήρι στόχο είχε την προετοιμασία ζευγαριών για τον τοκετό, τη λοχεία και τον θηλασμό με ενημερωτική παρουσίαση και βιωματικό εργαστήρι.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, η Frezyderm συμμετείχε ως κύριος χορηγός στην εκδήλωση "Pregnancy, Birth & Baby Seminar" που διοργανώθηκε από την ιδιωτική κλινική ISIS, στη Λευκωσία. Στο σεμινάριο συζητήθηκαν θέματα όπως η υγεία της γυναίκα και η γονιμότητα, τι πρέπει να αναμένουν οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και τη γέννα, το νεογέννητο και τον θηλασμό.

Η Frezyderm ήταν παρούσα και στις δύο διοργανώσεις προσφέροντας ενημέρωση και δείγματα προϊόντων της σειράς Frezyderm Babyline για φροντίδα του νεογέννητο, προϊόντα για τη φροντίδα της μαμάς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και προϊόντα αντηλιακής προστασίας για παιδιά και ενήλικες. 



 

Tags Frezyderm, παιδι, φροντίδα, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0176 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3968 s // Total time: 3.4144 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X