Η Estēe Lauder παρουσιάζει την Bronze Goddess Summer 2016 Fragrance Collection


Η Estēe Lauder παρουσιάζει την Bronze Goddess Summer 2016 Fragrance Collection

Μια αισθησιακά ζέστη, πολλαπλής αισθησής εμπειρία αρώματος

Αιχμαλωτίστε την λάμψη του ήλιου για ένα ατελείωτο καλοκαίρι όλο το χρόνο με το νέο Bronze Goddess Fragrance Collection. H συλλογή πολλαπλών αισθήσεων για το σώμα δημιουργεί μια μόνιμη και αισθησιακή καλοκαιρινή εντύπωση που περιλαμβάνει το κλασσικό Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent, το Shimmering Body Oil Spray και την πολυτελής Whipped Body Crème, μαζί με το νέο Exfoliating Body Cleanser για να προσφέρουν την απόλυτη εντύπωση της αισθησιακής ζεστασιάς.

ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΖΕΣΤΗ, ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΩΜΑΤΟΣ
Στην καρδιά της συλλογής, το σαγηνευτικό και σέξι Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent αποτελείται από πολυτελή και μεθυστικά συστατικά. Θυμίζει μια εικονική ηλιόλουστη παραλία και το εξωτικό του άρωμα έχει τη κρεμώδη καρδιά χρυσού κεχριμπαριού που εκπέμπει αγνό καλοκαίρι.

- Η αισθησιακή θερμότητα του ήλιου: Ο πυρήνας αυτής της μυρωδιάς αποπνέει αισθησιασμό. Το γάλα καρύδας, το σανδαλόξυλο και η βανίλια ξετυλίγονται σε μια μεταξένια ζεστασιά. Ο εξωτικός συνδυασμός των vetiver και Σμύρνας βαθαίνει τη σεξουαλικότητα και δένει την όλη αίσθηση.

- Η μεταξένια απαλότητα της ζεστής άμμου: το βελούδινο απαλό κεχριμπάρι, με τη ζεστασιά και τη μυστηριώδη μυρωδιά του, λάμπει στο κέντρο και πάλλεται με το ανεμπόδιστο πνεύμα του αισθησιακού ζεστού καλοκαιριού μέσα από το άρωμα. Η ζωντάνια των φωτεινών, πικάντικων στοιχείων εμποτίζει το άρωμα με ηλιόλουστη ελαφρότητα. Ζουμερό μανταρίνι, περγαμόντο Σικελίας και λεμόνι αναμιγνύονται με pulpy orange για μια απολαυστική αίσθηση.

- Η λάμψη του μπρονζέ δέρματος: Ένας μεθυστικός συνδυασμός από γαλακτώδη λουλούδια προσθέτει στην κρεμώδη υφή που δίνει η υπογραφή του κεχριμπαριού. Τα αισθησιακά λουλούδια tiare και το εξωτικό γιασεμί δένουν με την τρυφερότητα των πετάλων της μανόλια για ένα απολαυστικό λουλουδάτο αποτέλεσμα. Μπουμπούκια από λουλούδια πορτοκαλιού προσθέτουν μια γεύση από τον ήλιο, ενώ φρέσκα λεβάντα προσθέτει μια ανάσα απαλότητας.

Για την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης του δέρματος, αφήστε το δέρμα σας στο Bronze Goddess Shimmering Oil Body Spray. Εμπλουτισμένο με ενυδατικά έλαια, αυτό το αστραφτερό, με χρυσές πέρλες, λάδι σώματος βοηθάει στην συντήρηση, αναζωογόνηση του δέρματος και παρέχει μια προστατευτική και θρεπτική ασπίδα στο δέρμα. Μεταξένιο και ελαφρύ, το λάδι γλιστρά εύκολα επάνω στο δέρμα, φροντίζει και αρωματίζει με το άρωμα Bronze Goddess.

Ένα απολαυστικό αξεσουάρ στο Bronze Goddess άρωμα, είναι το Bronze Goddess Whipped Body Creme, μια πολυτελής, κρέμα σώματος που αγκαλιάζει το δέρμα με σκοπό να το ενυδατώσει, να το αναζωογονήσει και να αναπληρώσει την υγρασία στο σώμα. Η φόρμουλα περιέχει ένα μείγμα από φυσικά έλαια: Ελαιόλαδο από φρούτα, σπόροι σταφυλιών, πίτουρο ρυζιού, και apricot kernel, που φροντίζουν το ξηρό δέρμα, ενώ το ενισχύουν με την αισθησιακή μυρωδιά του αρώματος Bronze Goddess. Εφαρμόστε αυτήν την εξαιρετική ενυδατική κρέμα γενναιόδωρα σε όλο το σώμα.

Δώστε στο δέρμα σας την απόλυτη λάμψη με το νέο Bronze Goddess Exfoliating Body Cleanser. Αυτό το καθαριστικό τζελ και scrub σώματος, περιλαμβάνει κόκους jojoba για απαλή απολέπιση του  δέρματος, αφήνοντάς το καθαρό, ανανεωμένο και ελαφρά αρωματισμένο με την κλασσική μυρωδιά του αρώματος Bronze Goddess.

Tags Estee Lauder, Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent, Bronze Goddess Shimmering Body Oil Spray, Bronze Goddess Exfoliating Body Cleanser, make-up, Μακιγιαζ, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1269 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5836 s // Total time: 3.7105 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X