Εσώρουχα: Τι αρέσει στους άντρες κάθε ζωδίου;


Εσώρουχα: Τι αρέσει στους άντρες κάθε ζωδίου;

Διαβάστε αναλυτικά

Κάθε γυναίκα, νιώθει σέξι με τα εσώpουχα που της αρέσουν και της ταιριάζουν, βέβαια όταν έρχεται η ώρα να εμφανιστεί μπροστά στο νέο της σύντροφο μόνο με αυτά, σίγουρα νιώθει ένα μικρός άγχος, καθώς δεν ξέρει αν θα έχουν το ίδιο γούστο και αν και αυτού θα του φανούν εξίσου αισθησιακά. Ένας τρόπος όμως για να προσεγγίσετε όσο περισσότερο μπορείτε τα γούστα του νέου εραστή σας, είναι με βάση το ζώδιο του, καθώς όπως φαίνεται το καθένα από αυτά έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος. Διαβάστε παρακάτω τις προτιμήσεις κάθε άνδρα στα εσώpουχα, με βάση το ζώδιο του:

Κριός

Προτιμά το κομψό και κλασσικό, δηλαδή με μαύρες ζαρτιέρες τον έχετε τρελάνει. Επίσης ιδανικός θα ήταν και ο συνδυασμός μαύρων με πορτοκαλί εσωρούχων.

Ταύρος

Κόκκινα πρόστυχα εσώpουχα θα τον κάνουν να παραλύσει, αλλά επίσης του αρέσουν τα ροζ και τα μαύρα, όπως και οι διχτυωτές κάλτσες, αλλά και τα δερμάτινα.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για παιχνίδια ρόλων, με στολές όπως της μαθήτριας, της νοσοκόμας ή της αστυνομικού. Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε όρεξη για κάτι τέτοιο, προτιμήστε οτιδήποτε εξωτικό, γιατί θα τον ανάψει εξίσου πολύ.

Καρκίνος

Του αρέσουν πολύ τα σατέν κόκκινα εσώpουχα, αλλά και τα διαφανή λευκά, ενώ σε συνδυασμό με κοσμήματα και γόβες θα τον απογειώσετε.

Λέων

Για έναν άνδρα αυτού του ζωδίου προτιμήστε γούνινα και βελούδινα εσώpουχα, σε περίπτωση όμως που δεν είναι αυτά του στιλ σας, μπορείτε να βάλετε κάτι κοριτσίστικο που να έχει επάνω καρδούλες, πεταλουδίτσες και φιόγκους.

Παρθένος

Ανάβει με τα λευκά βαμβακερά σας εσώpουχα, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται αυτό. Φαίνεται όμως ότι τα σεμνά του αρέσουν ιδιαίτερα, οπότε εξίσου κατάλληλοι είναι οι κορσέδες και ότι εσώρουχο έχει κορδέλες και κουμπιά.

Ζυγός

Λατρεύει τα μπλε και ροζ διαφανή εσώpουχα, αλλά και τις ζαρτιέρες και τις διχτυωτές κάλτσες.

Σκορπιός

Μιλάμε για το πιο ερωτικό ζώδιο εδώ, οπότε δεν δέχεται τίποτα παρακάτω από δερμάτινα και αλυσίδες. Επίσης, οι γόβες, τα μαύρα και τα μπορντό τον εξιτάρουν απίστευτα.

Τοξότης

Και αυτός προτιμά τα βελούδινα υφάσματα και τα σκούρα χρώματα. Για τα πιο απλά εσώpουχα, προτιμήστε μωβ ή κόκκινες αποχρώσεις ή ακόμα και λεοπάρ.

Αιγόκερως

Λευκά εσώpουχα με δαντέλες είναι τα καλύτερα του, αλλά και τα στρινγκ τον τρελαίνουν. Στα χρώματα επιλέξτε κίτρινο και ροζ που τα λατρεύουν.

Υδροχόος

Μπορντό ή μωβ εσώpουχα, με κορδέλες και φιογκάκια είναι τα αγαπημένα του, αλλά για πιο απλά μπορείτε να τον ανάψετε και με τα καθημερινά σας εσώpουχα, αλλά και με τα σορτσάκια.

Ιχθείς

Του αρέσουν τα κοριτσίστικα εσώpουχα, με καρδούλες και σχεδιάκια τέτοιου στιλ, αλλά θα τρελαθεί και με δαντελένια σουτιέν και καλτσοδέτες.

Tags εσωρουχα, γυναίκες, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0617 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3544 s // Total time: 2.4161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X