Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο του Μάκη για την γιορτή της που την συγκίνησε


Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο του Μάκη για την γιορτή της που την συγκίνησε

Τι της πήρε;

Η ονομαστική της εορτή ανέκαθεν ήταν μια ξεχωριστή μέρα τόσο για την ίδια όσο για εκείνους που την αγαπούν και της το δείχνουν καθημερινά. Βέβαια φέτος η "ωραία" Ελένη δεν το γιόρτασε στο στούντιο όπως τα τελευταία χρόνια καθώς η γιορτή της έπεσε μέσα στο Σαββατοκύριακο, γεγονός που στάθηκε, βέβαια, μια θαυμασία αφορμή για να περάσει αυτήν τη μέρα με τους απόλυτους πρωταγωνιστές της ζωής της, τα παιδιά και τον άντρα της.

Ανήμερα, μάλιστα, της γιορτής της ο φακός του youweekly.gr την "τσάκωσε" να αγοράζει δώρα στα βλαστάρια της, σε μια κοριτσίστικη βόλτα στην Κηφισιά συντροφιά με τις μεγαλύτερες κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια. Ωστόσο, το δικό της δώρο ήταν η έκπληξη που την περίμενε από τον Μάκη στο σπίτι τους στα Μελίσσια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του site, ο γοητευτικός επιχειρηματίας ετοίμασε μόνος του ένα ξεχωριστό μεσημεριανό γεύμα για το "κορίτσι" του κατά τη διάρκεια του οποίου της χάρισε και έναν σταυρό από μπριγιάν, κίνηση που τη συγκίνησε πολύ και την έκανε να πέσει… τάχιστα στην αγκαλιά του!

Tags ελενη μενεγακη, ματέο παντζόπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9843 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2786 s // Total time: 2.2630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X