Η Yamamay μόλις έβγαλε μία σειρά με μαγιό που σμιλεύουν το σώμα


Η Yamamay μόλις έβγαλε μία σειρά με μαγιό που σμιλεύουν το σώμα

Η Yamamay καταπλήσσει τους πάντες για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι.  

Το Supermodel Naomi Campbell μας ξετρελαίνει με μαγιό Sculpt, από τη νέα capsule συλλογή #IAMNAOMICAMPBELL.

Η νέα σειρά μαγιό κατασκευάζεται με τη χρήση Sensitive® Sculpt – πατενταρισμένο ύφασμα EUROJERSEY, 100% made in Italy – που εγγυάται τέλειο έλεγχο και διατήρηση του σχήματος, υψηλή προστασία από τις ακτίνες UV, γρήγορο στέγνωμα ενώ σμιλεύει το σώμα.

Ένα τόσο απαλό άγγιγμα, με τέλεια εφαρμογή που αναπνέει όπως ποτέ πριν: η νέα συλλογή Sculpt από τηνYamamay είναι μια πραγματική επανάσταση στο στιλ μα πάνω απ’ όλα, στην άνεση. Είναι απλά η σωστή επιλογή για τις γυναίκες που νιώθουν άνετα με το σώμα τους και το επιδεικνύουν κομψά.

Η Naomi Campbell μαζί με την Yamamay ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των γυναικών, χάρη σε αυτή τη νέα capsule συλλογή, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια απλά, σε γραμμές και σχέδια, που αποπλανούν ακόμη και στην παραλία.

Το αγαλματένιο κορμί και ο αισθησιασμός της αναντικατάστατης «Μαύρης Αφροδίτης» μαγνητίζουν τον φακό του Mario Testino, που συνεργάζεται γι’ ακόμη μία φορά με την Yamamay, για να δημιουργήσει τη νέα αισθησιακή και σέξι διαφημιστική καμπάνια της.

Η νέα συλλογή Sculpt θα βρίσκεται στα καταστήματα Yamamay από τις 19 Μαΐου και αποτελείται από οκτώ κομμάτια. Με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μαύρο, είναι διαθέσιμα σε δύο επιλογές: μπικίνι και ολόσωμο σε μαύρο ή κοράλλι.

Η σειρά από μαγιό με μοντέρνα κοψίματα και γραμμικά σχέδια, δημιουργήθηκε για υπερ-μοντέρνες εμφανίσεις. Το πάνω μέρος είναι στολισμένο με μοτίβα κοπής λέιζερ ενώ το κάτω μέρος με βολάν, προσθέτει μια πινελιά θηλυκότητας χάρη σε έναν υπαινιγμό της μακραμέ δαντέλας. Περιλαμβάνει επίσης δύο πολύ κομψά κομμάτια beachwear: ένα υπέροχο γιλέκο με κρόσσια και ένα καφτάνι με αυθεντικά σταυροειδή σχήματα.

Όλα τα ρούχα είναι 100% made in Italy και είναι κατασκευασμένα από ένα ιδιαίτερο ύφασμα που μπορεί και διαμορφώνει τη σιλουέτα, αγκαλιάζοντας απαλά το σώμα, επιτρέποντας του να αναπνέει όσο ποτέ πριν.

Το ιδιαίτερο αυτό ύφασμα, είναι στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα μιας καινοτόμου, μοναδικής τεχνολογίας, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την EUROJERSEY, που εγγυάται ένα συμπαγές, εξαιρετικά λεπτό και ελαστικό ύφασμα που μπορεί να διατηρεί το κάθε σχήμα. Το Sensitive® Sculpt είναι ένα ύφασμα που προσαρμόζεται ανάλογα με τον σωματότυπο και χαρίζει τις σωστές αναλογίες στις γραμμές του σώματος. Επίσης, συμπεριφέρεται μοναδικά, αφού εξασφαλίζει τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων και αποφεύγει τα προβλήματα του ερεθισμού του δέρματος, προσφέροντας υψηλή κάλυψη, χωρίς διαφάνειες, αφού προστατεύει το δέρμα και από την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία. Η ομαλή και ομοιογενής υφή του προσδίδει ιδιαίτερη φωτεινότητα στα χρώματα και  εκπληκτική ζωντάνια στα σχέδια, ακόμη κι όταν το ύφασμα τεντώνεται.

Tags yamamay


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3924 s (279 Queries.) // Parse time: 0.4228 s // Total time: 3.8152 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X