Με τα εγγονάκια στην κάλπη ο Πρόεδρος


Με τα εγγονάκια στην κάλπη ο Πρόεδρος

Με τα τέσσερα εγγονάκια του \"βοηθούς\" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άσκησε στις 9 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό. 

Αναγάγοντας τη συναίνεση ως το μεγαλύτερο διακύβευμα μετά τις εκλογές, ο Νίκος Αναστασιάδης επικεντρώθηκε κατά τις δηλώσεις του στην επόμενη μέρα.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου και έχοντας στο πλάι του τον πρώτο του εγγονό, τον οποίο και θεωρεί γούρι του, ο Πρόεδρος, κάλεσε πολιτικά κόμματα και πολίτες να αφήσουν πίσω οτιδήποτε μπορεί να χώρισε κατά την προεκλογική περίοδο.

"Ο ρόλος μου", είπε αναβαθμίζεται από αύριο, καθώς οφείλω να είμαι ο πρωταγωνιστής στη δημιουργία κλίματος συναίνεσης". "Θα επιδιώξω συγκλίσεις και συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα", τόνισε, καταδεικνύοντας ότι η ενότητα αποτελεί τον μόνο τρόπο για να αμβλυνθούν τα προβλήματα και να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις.

Ο Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε τους πολίτες να ασκήσουν και να μην απεμπολήσουν το υπέρτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα, υποδεικνύοντας ότι "η αποχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν από τους απέχοντες να διαμαρτύρονται την επομένη".

Tags Νίκος Αναστασιάδης, εκλογες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9850 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3457 s // Total time: 2.3307 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X