Στο Κακουργιοδικείο παραπέμπονται οι 3 γιατροί για μίζες


Στο Κακουργιοδικείο παραπέμπονται οι 3 γιατροί για μίζες

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οι τρεις ωτορινολαρυγγολόγοι, που συνελήφθησαν σε σχέση με μίζες που λάμβαναν από Ακουολογικό κέντρο.

Oι γιατροί, αντιμετωπίζουν κατηγόριες για διαφθορά, δεκασμό και δωροληψία. Πρόκειται για τον Γιαννάκη Κυαμίδη 60 ετών εκτελεστικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής, τον Βασκιάν Σαχμπετεριάν 59 ετών ο οποίος είναι ωτορινολαρυγγολόγος στο Γ.Ν Λευκωσίας και το διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του ΓΝ Λάρνακας Δάφνη Αριστοδήμου.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Κατηγορούσα Aρχή δεν θα ζητήσει περαιτέρω κράτησή τους, αλλά αναμένεται να εισηγηθεί όπως οι γιατροί αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία τους στη δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Η αστυνομία στο μεταξύ, συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις την ώρα που το φως της δημοσιότητας, βλέπουν κι άλλα σκάνδαλα στον τομέα της Υγείας.

Tags γιατροι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3843 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2554 s // Total time: 2.6398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X