4 tips για να σταματήσεις να αγχώνεσαι συνέχεια


4 tips για να σταματήσεις να αγχώνεσαι συνέχεια

Διαβάστε αναλυτικά

Το άγχος είναι σχεδόν αναπόφευκτο για τους περισσότερους ανθρώπους ανεξαρτήτως οικονομικής, επαγγελματικής ή προσωπικής κατάστασης και για τους περισσότερους από εμάς η απαλλαγή από αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ανακάλυψε 4 τρόπους για να καταφέρεις να σταματήσεις να αγχώνεσαι:

Τι κάνει την μέρα σου όμορφη; Κάθε φορά που αγχώνεσαι ή είσαι πολύ κουρασμένη σκέψου τι είναι αυτό που θα έφτιαχνε την ημέρα σου και φρόντισε ώστε να το εντάξεις ανάμεσα από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

Βρες χρόνο για τον εαυτό σου: Μετά την δουλειά έχεις κι άλλες δουλειές, όμως αν δεν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να αποφορτιστεί, τότε δύσκολα θα χαλαρώσεις. Βρες έστω και μισή ώρα για να κάνεις τα πράγματα που σου αρέσουν και σε ηρεμούν.

Άλλαξε συνήθειες: Μήπως κάνεις πολλά πράγματα μέσα στην μέρα χωρίς να το θέλεις ή επειδή έχεις συνηθίσει; Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου κάνοντας πράγματα που θα σε απαλλάξουν από το άγχος και δεν θα σε κουράσουν όπως το να σερφάρεις όλη μέρα στον υπολογιστή ή να βλέπεις τηλεόραση πολλές ώρες.

Κάνεις περισσότερα από όσα μπορείς; Προσπάθησε να προγραμματίσεις τον χρόνο σου και τις υποχρεώσεις σου ώστε να μην κάνεις περισσότερα πράγματα από όσα αντέχεις ψυχολογικά ή σωματικά μέσα σε μια μέρα. Κάνε τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου!

Πηγή: joytv.gr

Tags σγχος, αγωνια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6536 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3107 s // Total time: 2.9644 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X