Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να είσαι ευτυχισμένη


Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να είσαι ευτυχισμένη

Διαβάστε αναλυτικά

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζητήματα στις επιστημονικές έρευνες ήταν και είναι η ευτυχία. Οι άνθρωποι πάντα αναζητούμε τρόπους για να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι, προσπαθώντας κάθε φορά  να πετύχουμε όσα θέλουμε στην προσωπική ή την επαγγελματική μας ζωή.

Τι είναι αυτό, όμως, που μπορεί να μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Είναι μια καλή δουλειά, τα χρήματα, η αγάπη, η δόξα; Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που διεξάγει ο Robert Waldinger στο πανεπιστήμιο Harvard, υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για να φτάσουμε την ευτυχία.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, που επηρεάζει την ευτυχία είναι η σχέση που έχουμε με την οικογένειά μας και τους φίλους μας. Όπως δήλωσε και ο επικεφαλής της έρευνας στους New York Times: “Κάτι τόσο από όπως το να αντικαταστήσουμε τον χρόνο που περνάμε μπροστά σε μια οθόνη με χρόνο που περνάμε με μια παρέα ανθρώπων, ή να κάνουμε βιώσουμε μια καινούρια εμπειρία με τον σύντροφό μας, μια βόλτα ή ένα ραντεβού, μπορεί να λειτουργήσει”, εξηγώντας ότι οι άνθρωποι που έχουν υγιείς και όμορφες σχέσεις είναι αυτοί που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Πηγή: joytv.gr

Tags ευτυχία, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0890 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3887 s // Total time: 2.4777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X