Παντελής Παντελίδης: “Ήρθαν στο φως” νέα στοιχεία για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο!


Παντελής Παντελίδης: “Ήρθαν στο φως” νέα στοιχεία για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Διαβάστε αναλυτικά

Η θηριώδης ιπποδύναμη και το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης του τζιπ που οδηγούσε ο 32χρονος το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, φαίνεται πώς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τραγικό δυστύχημα.

Το τζιπ το οποίο οδηγούσε ο λαϊκός τραγουδιστής, καβάλησε και έσπασε τα κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι σιδερένιες μπάρες να κοστίσουν τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, οι αξιωματικοί της Τροχαίας εκτιμούν πώς ένα συμβατικό αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να "σκαρφαλώσει" με τίποτα τις μπάρες και πώς αυτό συνέβη λόγω της θηριώδης ιπποδύναμης και του εξελιγμένου συστήματος τετρακίνησης του τζιπ.

Την ίδια ώρα αναμένουν το σύνολο των αποτελεσμάτων από τα κεντρικά της αυτοκινητοβιομηχανίας, για το τι έδειξε ο εγκέφαλος του οχήματος. Πάντως, όπως λένε οι ειδικοί, ο εγκέφαλος καταγράφει μόνο τις βλάβες και όχι κάτι συγκλονιστικό, καθώς δεν λειτουργεί όπως το μαύρο κουτί στα αεροπλάνα. Προς το παρών, τα κυριότερα που γνωρίζουν στην τροχαία είναι πώς:

• Ο τραγουδιστής σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, είχε καταναλώσει 2,72 mg αλκοόλ ανά λίτρο αίματος. Μάρτυρες αναφέρουν όμως ότι ο 32χρονος είχε επικοινωνία με το περιβάλλον και μπορούσε να περπατήσει, πριν κάτσει στη θέση του οδηγού.

•Ο Παντελής Παντελίδης δεν φορούσε ζώνη. Μάλιστα, την είχε περασμένη πίσω από το κάθισμα για να μη χτυπάει το αλάρμ.

• Το όχημα ήταν άριστα συντηρημένο, είχε περάσει ΚΤΕΟ και δεν παρουσίαζε κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Φρόσω Κυριάκου που ήταν συνοδηγός, φορούσε ζώνη και έτσι καμία από τις 5 μπάρες που μπήκαν στο αυτοκίνητο δεν την τραυμάτισαν.

Η υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος έχει μπει στο τελευταίο στάδιο και ο φάκελος της δικογραφίας αναμένεται να κλείσει σύντομα και να σταλεί στον εισαγγελέα. Αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι της τροχαίας είναι τα πορίσματα των δύο πραγματογνωμόνων, αλλά και οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών.

Τόσο η Φρόσω Κυριάκου, όσο και η Μίνα Αρναούτη, δεν είναι σε θέση να μιλήσουν καθώς βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα η πρώτη έχει αναβάλει δύο φορές το ραντεβού με την Τροχαία, τονίζοντας πως δεν είναι ψυχολογικά έτοιμη να ξαναζήσει εκείνες τις φρικτές στιγμές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Tags Παντελής Παντελίδης, δυστύχημα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2655 s (229 Queries.) // Parse time: 1.0421 s // Total time: 3.3077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X