Μάριος Κούμας: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφρούν για την προσωπική του σχέση


Μάριος Κούμας: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφρούν για την προσωπική του σχέση

Είναι ή όχι σε σχέση με την Αναστασία Δρακά;

Για το συγκρότημα που ετοιμάζει, τη συμμετοχή του ως coach στο "Like a Star", για το "The Χ-Factor", αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Αναστασία Δρακά μίλησε ο Μάριος Κούμας στο τηλεοπτικό ένθετο του περιοδικού "ΟΚ!" "Ilovetv", σε μια εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μετά από δέκα χρόνια στην Αθήνα, τον τελευταίο χρόνο επέστρεψες στα πάτρια εδάφη. Πώς προέκυψε αυτό;
Ήταν μια απόφαση που πήρα, θεώρησα πως τα πράγματα στην Αθήνα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου, καθώς μέσα σε αυτό το χρόνο, έκανα αρκετά πράγματα, όπως η συμμετοχή μου στο "DanSing" και τώρα στο "Like a Star". Παράλληλα, από θέμα live, κάνουμε κάποια μαζί με τον Ερμογένη Σκιτίνη και τον Ανδρέα Μωυσέως που πάνε πάρα πολύ καλά.
Μαθαίνω πως ετοιμάζεις και την επιστροφή σου στα μουσικά δρώμενα, με ένα συγκρότημα. Ισχύει;
Αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ανδρέα Μωυσέως ετοιμάζουμε στη Ελλάδα ένα συγκρότημα με τίτλο "Κορώνα Γράμματα". Θα κυκλοφορήσουμε ένα τραγούδι το "Hangover" μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ έχουμε ήδη αρκετά ηχογραφημένα demo τραγούδια. Αυτή την στιγμή μιλάμε με δύο δισκογραφικές εταιρίες στην Αθήνα και περιμένουμε για να καταλήξουμε. Με τον Αντρέα έχουμε δέσει και σαν φίλοι και σαν καλλιτέχνες, οπόταν είπαμε να συνεργαστούμε κιόλας. 
Ως παιδί που βγήκε μέσα από talent show, πώς σχολιάζεις τέτοιου είδους εκπομπές;
Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι πριν μπεις στο παιχνίδι θα σου δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις. Εγώ όταν μπήκα στο «The Χ-Factor», είχα στο μυαλό μου ότι είναι απλά μια προβολή, την οποία δεν έπρεπε να πάρω ούτε στα σοβαρά αλλά ούτε και στον χαβαλέ. Είναι μια λεπτή γραμμή, την οποία πρέπει να γνωρίζουν όλα τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιου είδους show. Αν περιμένεις ότι μέσα από ένα talent show θα κάνεις τεράστια επιτυχία, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Η συμβουλή μου, σε οποιοδήποτε πηγαίνει σε αυτά τα show, είναι να είναι ταπεινός και σεμνός.
Έχεις παρακολουθήσει το φετινό "The Χ-Factor";
Η αλήθεια είναι πως αν και έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο, εντούτοις έχω παρακολουθήσει τα πρώτα επεισόδια του «The Χ-Factor». Μου αρέσει να βλέπω και να ακούω νέους ανθρώπους να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.
Στο "Like a star" ως coach κρατάς ένα αυστηρό στυλ…
Δεν είναι θέμα αν έχω αυστηρό στυλ ή όχι. Απλά ξέρω ότι την ώρα που πρέπει να βγει η δουλειά, πρέπει να ήμαστε σοβαροί, γιατί αν το πάρουμε στο χαλαρό έχουμε χάσει το παιχνίδι.
Όσον αφορά τα προσωπικά σου, τι απαντάς στα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Δρακά;
Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει να απασχολώ τον κόσμο με την προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει να ασχολούνται με τη δουλειά που κάνω και με τίποτα άλλο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι, πως διανύω μια ευτυχισμένη φάση στη ζωή μου.
Δεν επιβεβαιώνεις, αλλά ούτε και διαψεύδεις…
Περνώ μια πολύ ευτυχισμένη φάση στη ζωή μου, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δημιουργείς τη δικιά σου οικογένεια ή είναι πολύ νωρίς ακόμη;
Δεν θα μπορούσα να σου πω το αντίθετο, γιατί προέρχομαι από μια πολύτεκνη οικογένεια όπου κατάλαβα, μέσα από αυτήν, πόσο σημαντικό είναι να έχεις οικογένεια. Για εμένα είναι ο πρώτος στόχος της ζωής μου και μετά τα άλλα όλα. Όσον αφορά στο αν είναι πολύ νωρίς, θεωρώ πως αυτά τα πράγματα δεν έχουν ηλικία. Συνήθως τα πιο ωραία πράγματα είναι αυτά που σου βγαίνουν αυθόρμητα και δεν τα πολυσκέφτεσαι.
Ποιο είναι το μότο σου;
Έχω ένα τατουάζ πάνω μου, που για εμένα είναι ο χρυσός κανόνας της ζωής μου "Μην κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει να σου κάνουν".

Tags μάριος κούμας, αναστασία δρακα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0191 s // Total time: 0.0196 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X