Bvlgari Omnia Paraiba: Ήρθε για να σας σαγηνεύσει


Bvlgari Omnia Paraiba: Ήρθε για να σας σαγηνεύσει

Μια οσφρητική συγχώνευση από την τροπική χλωρίδα

Το Omnia Paraiba είναι ένα νέο άρωμα "κόσμημα", εμπνευσμένο από την υπερβολική λάμψη αυτού του σπάνιου, πολύχρωμου και συναρπαστικού βραζιλιάνικου πολύτιμου λίθου, την Τουρμαλίνη Paraiba.

Από τις πρώτες νότες όλες οι μυρωδιές της Βραζιλίας "χορεύουν" στο Omnia Paraiba: Το άρωμα είναι μια οσφρητική συγχώνευση από την τροπική χλωρίδα. Όπως ο Burle Marx, o καλλιτέχνης τοπιοτέχνης δημιούργησε το concept του εξωτικού κήπου στο εργαστήρι του στην Guaratiba, και ο αρωματοποιός Alberto Morillas ταξίδεψε στη Βραζιλία, όπου ανακάλυψε το αδιαχώριστο τρίπτυχο: θάλασσα, παραλία, δάσος, και «βούτηξε» μέσα στα χρώματα και τις αισθήσεις. Μέσα απ’ αυτή την αφθονία των εικόνων, των ήχων και των αρωμάτων, ένα «αίσθημα» Βραζιλίας πήρε σχήμα, ελεύθερο από τους συμβατικούς κώδικες.

ΖΩΗΡΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ
Το Omnia Paraiba ήρθε από τον οίκο Bvlgari για να σας σαγηνεύσει. Είναι ένα φρουτώδες, λουλούδενιο άρωμα που κυριολεκτικά μαγεύει… Εξωτικά φρούτα και λουλούδια παίζουν σε ένα ζωντανό ρυθμό, ένα άρωμα αφιερωμένο στη γυναίκα της οποίας το πληθωρικό πνεύμα ξεχειλίζει από ένα καθάριο, σαγηνευτικό αισθησιασμό.

Στις νότες της κορυφής κυριαρχεί το Maracuja φρούτο του πάθους και το Bigarade νεράντζι από το Curacao (γνωστό, γιατί από το Bigarade φτιάχνεται το διάσημο λικέρ σ’ αυτό το εξωτικό νησί), που εκτός από τη λάμψη τους δίνουν στο άρωμα την αίσθηση της ξεγνοιασιάς. Στις μεσαίες νότες πρωταγωνιστής είναι το εξωτικό λουλούδι του πάθους και η μοναδική Βραζιλιάνικη γαρδένια με τον κρεμώδη χαρακτήρα της, που δίνει εξαιρετικό βάθος στο άρωμα. Τέλος, στις νότες της βάσης κυριαρχεί το Vetiver Essence και οι κόκκοι του κακάο, που δίνουν στο άρωμα τη διαχρονική κομψότητα και τη ζεστασιά τους, που αγκαλιάζουν αισθησιακά όλο το κορμί.

Tags BVLGARI OMNIA PARAIBA, BVLGARI, OMNIA PARAIBA, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1910 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2212 s // Total time: 3.4122 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X