Το νέο φον ντε τεν Touche Éclat Le Teint αναζωογονεί την επιδερμίδα


Το νέο φον ντε τεν Touche Éclat Le Teint αναζωογονεί την επιδερμίδα

Φον ντε τεν που ξυπνά την επιδερμίδα

H Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει μια προηγμένη σύνθεση νέας γενιάς που έχει τη δύναμη να 'ξυπνάει' ορατά και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Με νέα τεχνολογία 'Catchlight' και σύμπλεγμα κατά της κούρασης, το νέο φον ντε τεν Touche Éclat Le Teint, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην αψεγάδιαστη όψη, προσφέρει υπέροχη λάμψη, ανάλαφρη αίσθηση και τέλεια κάλυψη για ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα που αποπνέει λάμψη υγείας.

Εδώ και 23 χρόνια, το Touche Éclat αποτελεί το 'όπλο' που επιλέγουν οι γυναίκες παγκοσμίως για λαμπερή και ξεκούραστη όψη: 8 ώρες καλού ύπνου με ένα κλικ.

Η Yves Saint Laurent Beauté θέλησε να δημιουργήσει ένα φον ντε τεν που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη μαεστρία του Touche Éclat στο θέμα της φωτεινότητας. Έτσι, το 2012 γεννήθηκε το Le Teint Touche Éclat.

Σήμερα, η Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει μια προηγμένη σύνθεση νέας γενιάς που έχει τη δύναμη να 'ξυπνάει' ορατά και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην αψεγάδιαστη όψη, προσφέρει υπέροχη λάμψη, ανάλαφρη αίσθηση και τέλεια κάλυψη για ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα που αποπνέει λάμψη υγείας.

Δεν σας χρειάζεται πια ύπνος. Για τα απρόοπτα ξενύχτια και τα πρωινά που ακολουθούν, μόνο ένα foundation έχει την ικανότητα να αιχμαλωτίζει το τέλειο, σπινθηροβόλο φως των "χρυσών ωρών" και να το διατηρεί αναλλοίωτο όλη την ημέρα.

8 ΩΡΕΣ ΚΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ
Το θρυλικό, μαγικό φως του Touche Éclat ενσωματώνεται σήμερα σε ένα foundation που τελειοποιήθηκε με μια σειρά καινοτομιών. Βάλτε φωτιά στη νύχτα σας. Αναζωογονήστε την ημέρα σας. Το Touche Éclat Le Teint έχει τη δύναμη να 'ξυπνάει' την επιδερμίδα σας.

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CATCHLIGHT
Διάφανα υβριδικά ημισφαιρικά σωματίδια προστέθηκαν στις χρυσαφένιες χρωστικές, για να αιχμαλωτίζουν το φως και να διαχέουν μια συνεχή, ελεγχόμενη και διακριτική λάμψη όλη την ημέρα - χωρίς καθόλου γυαλάδα.

  • Η επιδερμίδα δεν γυαλίζει μετά την εφαρμογή: 87%.
  • Η σύνθεση χαρίζει ανάλαφρη λάμψη: 83%.
  • Η σύνθεση χαρίζει ελεγχόμενη λάμψη όλη την ημέρα: 73%.

ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ "Y"

Για να επιτυγχάνεται αψεγάδιαστο φινίρισμα εννοείται ότι η εφαρμογή είναι εξίσου σημαντική με τη σύνθεση. Ακολουθώντας αυτό τον κανόνα, η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté σχεδίασε ένα ειδικό πινέλο τελειοποίησης, για να συνοδεύσει το Touche Éclat Le Teint. Σε αντίθεση με τα πινέλα των συνηθισμένων foundation, έχει ένα κοίλο τμήμα σε σχήμα Y στο άκρο του, το οποίο προσφέρει δύο μοναδικά οφέλη:

  • Πρώτον, το "Y" αποτελεί μια μικροσκοπική υποδοχή, μέσα στην οποία εφαρμόζονται 1 έως 2 σταγόνες Touche Éclat Le Teint, εξασφαλίζοντας τη σωστή αρχική δόση. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε όσες επιπλέον σταγόνες θέλετε, ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο κάλυψης.
  • Δεύτερον, έχει την ιδανική δομή για αψεγάδιαστη, επαγγελματική εφαρμογή με απόλυτη άνεση. Η ανθεκτικότητα των τριχών διευκολύνει την κυκλική εφαρμογή (buffing) και την ομοιόμορφη κατανομή του foundation στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας τέλειο, φυσικό και ταυτόχρονα σοφιστικέ τελείωμα και κάλυψη.

Tags YSL TOUCHE ÉCLAT LE TEINT, YSL, beauty, FOUNDATION, φον ντε τεν, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2379 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3758 s // Total time: 2.6137 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X