Shakira: Έγκυος στο τρίτο παιδί! [εικόνες]


Shakira: Έγκυος στο τρίτο παιδί! [εικόνες]

Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες

Ένα όργιο φημολογίας επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία το ένα μετά το άλλο, υποστηρίζουν πως η Shakira είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Όπως διαβάζουμε στο latintimes, η 39χρονη Κολομβιανή σταρ φαίνεται πως περιμένει το πέμπτο μέλος της οικογένειας με τον 29χρονο σύντροφό της Gerard Pique, ενώ και οι δυο ελπίζουν αυτή τη φορά να είναι κοριτσάκι, καθώς έχουν ήδη δυο γιους, τον Milan και τον Σάσα.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο πετά από χαρά για την άφιξη του πελαργού, ο οποίος αναμένεται να φτάσει ως “δώρο” τον Ιανουάριο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το media mass, το οποίο αναφέρει πως την είδηση για τα χαρμόσυνα νέα, επιβεβαίωσε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ το τελευταίο διάστημα η κοιλιά της Shakira έχει φουσκώσει αρκετά.

Όσοι την είδαν από κοντά κατά την διάρκεια πρόσφατου ρομαντικού δείπνου με τον Pique σε εστιατόριο, ανέφεραν πως εκτός από τις καμπύλες της εγκυμοσύνης που έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους, η 39χρονη σταρ έκανε δυο φορές πρόποση, μόνο που αντί να κρατά ένα ποτήρι κρασί, επέλεξε να πιει νερό, απόδειξη του ότι κάτι… ευχάριστο “τρέχει”.

Tags shakira, Gerard Piqué, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8454 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4002 s // Total time: 2.2456 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X